Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Független lányok/Nők 25-35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Független lányok/Nők 25-35 között, tudtok válaszolni lent a kérdésemre?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy leszólítós, de erőt tudok magamon venni. Érdekelne, hogy ha tegyük fel van egy szituáció ( nem egy ismerettségi körben ahol adott hogy beszélgetnek egymással az ott lévők ), hanem idegenek közti szituáció:

Odamegy hozzátok a srác, tegyük fel tetszik a megjelenése alapján ( mást az elején semmit nem tudhatsz róla, ahogy ő se rólad ): mi általában a reakciótok? Azt nézitek amit mond? Ahogy mondja? Vagy hogy mondja egyáltalán?

Én rajtam szerintem látszik a zavar, van aki azt mondja nem, de szerintem eléggé. Bár napja válogatja.

Azért nem megyek általában oda mert gyáva vagyok, nem akarok elutasítást kapni illetve 'szövegem' sincs. Ha lejön a srácnak nem tetszik hogy oda kell menni az gondolom visszás igaz? Hiszen zavarban van kellemetlenül feszeng, le is izzad akár?

Köszi előre is a segítséget! :)

2021. okt. 11. 08:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

"ahány komment annyiféle verzió "

Miért mit hittél? Hogy mind az ötmillió magyar nő egyforma?

Nagyon vonzó, mikor egy pasi homogén masszaként tekint a nőkre. Ja nem.

2021. okt. 11. 11:20
 12/14 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Én azt tanácsolom neked, hogy ismerkedj olyan közegben, ahol neked is kényelmes. Ne erőltess magadra olyasmit, ami nem te vagy. Annak idején nekem is tanácsoltak csodálatos dolgokat, például hogy menjek el szórakozóhelyre ismerkedni. Háááááááát, én elmentem egy barátnőmmel, de mindketten nagyon kényelmetlenül éreztük magunkat. Talán 20 percet voltunk a helyen, mentünk is valami csöndes kis bárba csacsogni inkább és jól kiröhögtük magunkat, hogy legszívesebben be sem mentünk volna, csak egyikünk sem akart csalódást okozni a másiknak.

Nekem főleg ott volt sikerem, ahol tudtam tét nélkül beszélgetni a másikkal. Viszonylag sok fiú tetszik, így nálam ez nem épp a legjobb szűrő, sokkal inkább az a meghatározó, ahogy valaki akkor viselkedik velem, mikor még nem is sejti, hogy mit látok benne. Nekem ezért kifejezetten preferált a barát barátja, kolléga egy másik részlegről, évfolyamtárs kategória. Persze, vannak, akiknek tabunak számít az, akivel ha rosszul sül el, akkor is találkozni fogtok nap mint nap, de egyszerűen ilyen helyzetekben tudom hozni a saját karakterem és őszintén szólva jobban szeretem, ha így ismernek meg, mintha erőlködnék valahol próbálva kitalálni, hogy vajon mi érdekelheti a másikat abból, amit mekegek neki. Ez például nekünk, nőknek is nehéz, hiába kezdeményeznek nálunk. Tartalmat vinni az ismeretségbe egy teljesen idegen személlyel, akivel kezdettől úgy álltok egymáshoz, hogy vagy randi lesz vagy semmi, eléggé frusztráló és erőltetett (szerintem!).

Szóval inkább ismerkedj úgy, ahogy neked kényelmes. Nagyobb eséllyel találsz hozzád illőt, mintha olyan szerepekbe kényszerítenéd magad, ami lehet, hogy a másik félnek is kellemetlen.

2021. okt. 11. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
41%

11-es a helyi megmondóember, nem kellett rá sokat várni XD

Sokat tettél hozzá a beszélgetéshez, ja mégsem.

2021. okt. 13. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 itt mindenki helyi megmondóember, és rossz hírem van, de téged is beleértve.
2021. okt. 14. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!