Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most mi a baj akkor az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi a baj akkor az olyan emberekkel, akik sírásók,hullaszállítók vagy boncmesterek?

Figyelt kérdés

Állandó,hosszútávú melójuk van.Hitelképesek, mert amíg él ember a Földön, nekik szükség lesz a munkájukra.Ilyen munkára, lehet alapozni egy életet.mellé nem is tohonyák, mert sokat mozognak, emelgetnek.

Ismerősöm viszont nem tudott ilyen szakmával neten párt találni.Mert mindegyik nő, fújj ez meg milyen munka...de mikor mondta hogy mennyit keres vele, háza van, meg vidéki háza máshogy álltak hozzá, de akkor ezek után már a haveromnak nem volt az igazi.

Két hónap alatt élőben talált párt, az egyik bálban, amit vidéken még néha rendeznek, nagyobb községekben.

Interneten miért ennyire elutasító a lányok többsége az ilyen szakmákkal?

Ő sírásó, magánvállalkozó által foglalkoztatva, fizuját nem írom le, mert többet keres mint egy mérnök, mert nincs aki megcsinálná ezt a melót.

Csajok meg nem aakrták neki elhinni.

2021. okt. 9. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%

Én patológusnak készülök, párt már nem keresek, de általában az emberek reakciója az én terveimre is az, hogy "fúj" stb. Szerintem tök rendben van, megértem, igazából az emberek nagy része csak érzelmek és félinformációk alapján reagál, amúgy meg fogalma sincs, hogy mivel foglalkoznak a patológusok.

Azért az nem igaz, hogy ne találnának ilyen szakmával párt az emberek. A leendő munkahelyemen mindenkinek párja, férje, felesége, gyereke(i) van(nak). Ha más nen fogadja el, akkor legfeljebb "szakmabeliekkel" ismerkedik az ember, akiknek nem lesz ördögtől való, hogy a párja rendszeresen találkozik halottakkal.

2021. okt. 10. 09:15
 12/13 anonim ***** válasza:
2021. okt. 10. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Pl. a sírásók régen a legtrógerebb emberek volta. Apám 70 éves és ő mesélte, gondolom a lányoknak, unokáknak is mesélnek még ilyeneket... Kiegészíteném a listád a börtön őrökkel.
2021. okt. 10. 14:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!