Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a baj akkor az olyan emberekkel, akik sírásók,hullaszállítók vagy boncmesterek?
Állandó,hosszútávú melójuk van.Hitelképesek, mert amíg él ember a Földön, nekik szükség lesz a munkájukra.Ilyen munkára, lehet alapozni egy életet.mellé nem is tohonyák, mert sokat mozognak, emelgetnek.
Ismerősöm viszont nem tudott ilyen szakmával neten párt találni.Mert mindegyik nő, fújj ez meg milyen munka...de mikor mondta hogy mennyit keres vele, háza van, meg vidéki háza máshogy álltak hozzá, de akkor ezek után már a haveromnak nem volt az igazi.
Két hónap alatt élőben talált párt, az egyik bálban, amit vidéken még néha rendeznek, nagyobb községekben.
Interneten miért ennyire elutasító a lányok többsége az ilyen szakmákkal?
Ő sírásó, magánvállalkozó által foglalkoztatva, fizuját nem írom le, mert többet keres mint egy mérnök, mert nincs aki megcsinálná ezt a melót.
Csajok meg nem aakrták neki elhinni.
A hóhérok is jól kerestek anno, mégis kiutálták őket, a városfalon kívül laktak, hozzájuk szólni is tilos volt, egymás között házasodtak a hóhérdinasztiák tajai.
Ez amolyan emberi dolog, sokan ódzkodnak a halottakkal-halállal kapcsolatos dolgoktól, pedig az semmi, csak sima materiális szint.
Haveromnak passat VIII van.
Akivel ismerkedett a neten, mondta miután kiderült mi a munkája, el se akarta hinni, hogy az övé.
Aztán mikor látta hogy a csajból látta semmi nem lesz, mondta neki mennyit keres, csaj meg hebegett -habogott, hogy mégis hogy lehet...
Talán gyilkolási ösztönt/rejtett elmebetegséget feltételezhetnek róluk...
Automatikusan ez "ugorhat be" általánosan.
Amíg nem hozza haza a munkáját, engem nem érdekel.
Sírásót úgy gondolják, hogy lusta az útépítésen dolgozni, és max egy troger. Hullaszállító antiszoc taxisnak
Boncmester, pedig na ők nagyon ott vannak, lehet inkább félelmetes, hogyan tegyen el láb alól, azt is tudja.
És a fizukkat sem tudják az emberek. Ezek csak tippek, hogy ebből kinek mi a gondja valójában, lő passz.
Pár napos Tinder-élmény: elkezdtem ismerkedni egy 30 körüli nővel. A "bemelegítő" kérdéseknél kiderült, hogy orvos vagyok, erre elkezdett tippelgetni, hogy sebész/ belgyógyász/ ortopéd stb., írtam neki, hogy radiológia. Erre ő instant(!) beírta, hogy "Jó éjszakát" és lelépett...
Én csak néztem, hogy B+, már azt is titkolni kell, ha az ember a diagnosztikában dolgozik. Amúgy egyetemen és magáncégnél is dolgozok, a havi 1M nettó így is megvan, egyéb helyről is lett pénz bőven, de (szerencsére) idáig már el se jutottunk. Az külön poén, hogy a hölgy egy kisvárosi óvónő volt... De a pszichiáter és pathológus kollégákat a nők többsége szintén x@rba sem nézi, mert 6 év egyetem + 5 év szakosodás után van pofájuk egy ilyen "gáz" munkát csinálni...
33F
"Sírásót úgy gondolják, hogy lusta az útépítésen dolgozni, és max egy troger."
hát sírásót még én sem láttam olyat, akinek ne lett volna "helyi alkesz" összhatása
Eleg necces, ha a jarvany miatt home office-ban dolgozik....
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!