Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha az ország nagy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha az ország nagy része elhízott, túlsúlyos, akkor én miért nem tudok megismerkedni 1 ilyen lánnyal komoly kapcsolat céljából? 24/F

Figyelt kérdés
Nem 1 helyen olvastam és a tv-ben is hallottam, hogy az ország 65%-a elhízott. Én csak 1 darab tőlem fiatalabb elhízott - túlsúlyos lánnyal szeretnék összejönni. Hogyan tegyem ezt meg? Hol és hogyan ismerkedjek ilyen lánnyal?

2021. okt. 9. 15:08
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Elmondtam hogy hagyjátok már a statisztikát!!! NEM A STATISZTIKÁT KÉRDEZTEM!!! FOGJÁTOK FÖL VÉGRE!!!
2021. okt. 9. 20:33
 22/41 anonim ***** válasza:
85%
Enyhén pszichotikus a stílusod a 21-es válaszod alapján - ez lehet az egyik fő ok.
2021. okt. 9. 20:34
 23/41 A kérdező kommentje:
Ti vagytok az értetlenek. Arról nem én tehetek!!!
2021. okt. 9. 20:44
 24/41 anonim ***** válasza:
75%

23.

...továbbá erős nárcisztikus jegyek is fellelhetőek - egy újabb lehetséges ok.

2021. okt. 9. 20:47
 25/41 A kérdező kommentje:
Szóval hol és hogyan ismerkedjek meg komoly kapcsolat céljából telt, túlsúlyos, molett lánnyal?🤔
2021. okt. 10. 15:02
 26/41 anonim válasza:
75%
Na szóval az elhízott nők kb. 70%-ban kapcsolatban vannak.Gyermekeik vannak vagy komoly kapcsolatuk van.Itt vagyok én...50 kg-osan ismertem meg a férjem aztán ahogy jöttek a gyerekek szépen elhíztam...124 kg volt a csúcs most 74 kg vagyok.A tanácsom tehát keress magadnak egy lányt szeresd aztán ha olyanok a gének lassan de biztosan el kezd hízni.Ez egy tutira jó módszer.De tényleg most hogy így nagyon erősen belegondolok szingli molett vagy telt lány ismerősöm nincs pasi van...de nő nincs 🤔
2021. okt. 11. 22:59
 27/41 anonim ***** válasza:
72%

Szánalmas vagy kérdező, azért. Hisztizel, aztán hirtelen vehemens vagy a válaszaidban. Arról nem is beszélve hogy a testiség érdekel csak és tárgyiasítod ezeket a nőket. Ki vagy éhezve rájuk és csak ez érdekel. Az egész kérdés csak azért lett kírva mert remélted hogy valami kövér bige majd az öledbe hullik csak úgy, és hálás lesz amiért kielégítheti a szexuális vágyaidat.

Nevetséges. Kicsit magadon kéne dolgozni. Személyiségeden, akkor nagyobb sikered lesz.

2021. okt. 12. 00:43
 28/41 A kérdező kommentje:
#26 köszönöm a válaszod! Hát ez működhetne is, de akkor sem 50 kilós lányt keresnék, mert az mikorra hízna még fel 120 kiló, vagy még afölé...
2021. okt. 12. 07:40
 29/41 anonim ***** válasza:
Hol laksz?? Ha kb a környékemen dobok neked társkereső profil linkeket.
2021. nov. 14. 15:08
 30/41 A kérdező kommentje:
#29 leírtam privátban.
2021. nov. 14. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!