Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismerkedtek a neten valakivel akivek kapcsolatban vannak kételyeitek, mert mondjuk néha valami furát ír, akkor ti találkoztok az illetővel, folytatjátok tovább az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Tinderről van szó, nem régóta van meg. Lány vagyok és pár napja matcheltem egy sráccal akivel beszélgetni kezdtünk.

Igazából nem tudom eldönteni hogy szimpi-e. Bár én eleve szkeptikusan állok a tinderhez de mindegy.

Van 1-2 dolog ami furcsa a számomra. Nem mondom hogy hónapokig írogassunk de szinte rögtön (kb 4-5) üzenrtváltás után találkozni akart másnap. Programom volt aznapra egyébként ezért nemet mondtam.

Meg még volt 1-2 számomra furcsa megjegyzese és nem tudom eldönteni hogy vajon csak túlkombinálom v érdemes lenne erre a megérzésre (semmi konkrét) hallgatni.

Ti mit tesztek ilyen esetekben? Főként lányok, nők válasza érdekelne de persze bárki írhat.

2020. okt. 8. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
talizz vele, legalább kiderül lesz-e folytatás
2020. okt. 8. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek hamar találkozni, nem szívesen levelezek fantomokkal. F
2020. okt. 8. 22:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Gondolkodom rajta, mostanában elégge elfoglalt vagyok, de nekem ez a tempó hogy pár sor után elhív egy idegen kicsit gyors.

Nem tudom hogy az írogatást utálja-e (én se szeretem de azért jó lenne valamennyire megismerni mielőtt találkozunk) vagy csak ennyire kanos.

Nem vagyok tinderben járatos.

2020. okt. 8. 22:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

En is hamar talalkozom. Ebben nincs semmi fura. Talalkozz vele.

Ha visszautasitottad az idopontjat,ajanlj 1-2 masik idopontot,kulonben azt hiszi ,leraztad.

2020. okt. 8. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már olyan is, hogy

Szia xy vagyok

Szia én yz

oké akkor holnap ráérsz?

Sosem értettem, hogy mibe fáj 2-3 napig beszélgetni online, hogy kiderüljön vannak-e egyáltalán közös témák, érdeklődési közök, célok...

2020. okt. 8. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

3 nap cset mit takar?

Elmondod a korod, mivel foglalkozol, kedvenc zenéd, mesélsz a családodról, a terveidről. Ezt mind pár sorban le lehet zavarni.

Utána úgy is a kínos csend marad, mert azonkívül, hogy elmondtatok magatokról mindent, nem lesz több téma.

2020. okt. 8. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Tök jó, ha élőben próbálkozol. De miből gondolod, hogy élőben többen szeretnének 30+ pasit mint online?

Ha valakinek ez konkrét döntése, akkor mindegy, hogy azonnal tudja meg hány éves vagy, vagy egy pár perces beszélgetés után.

Legalábbis én így gondolom.

2020. okt. 8. 23:02
 8/10 peca1000 ***** válasza:
75%

A randi arra való, hogy megismerjétek egymást.

Teljesen normális, hogy nagyon hamar akarja, találkozzatok élőben, ès ott beszélgessetek, legalább lesz miről.

2020. okt. 8. 23:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Arany középút? Beszéljetek telón, viberen, whatsappon, hangoutson stb. ha kételyeid vannak valamivel kapcsolatban akkor kérdezz rá nyugodtan! Ha továbbra is szimpi és minden klappol akkor személyes találkozó - úgyis ott dől el minden. Ha nem szimpi akkor nem randiztok és továbblépsz, ilyen a netes ismerkedés. Lehet lesz 20 randid mire összefutsz olyannal akire azt mondod na ez igeeeeeeeeeen, lehet elsőre sikerül, ki tudja?
2020. okt. 9. 00:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy Tinderes matchem amit gyorsan leépítettem, mert kb 5 sor után akarta a telefonszámom, hogy felhívhasson, mert akarja a hangom hallani. Nekem ez nagyon gyors volt és nagyon nyomta ezt, így inkább kihátráltam.
2020. okt. 9. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!