Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok veletek hol, milyen helyzetben lehet megismerkedni? 24/F
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs alkalmam ismerkedni. Szerintem ez rengeteg férfinek problémája. Kíváncsi vagyok hogy a ti életetekben mik azok a szituációk amiket el tudtok képzelni, ahogy egy srác ismerkedne.
Ami szomorú hogy azt érzem hogy egy parkban vagy akárhol ha egyedül vagyok és odamegyek egy lányhoz mert szimpinek tűnik azt fogja gondolni hogy nyommer vagyok és végső elkeseredésemben mentem oda.
Baráti köröm nincsen sajnos mert zárkózott vagyok de rendesnek és aranyosnak tartanak.
2019. máj. 18. 17:59
1/10 anonim válasza:
Társkereső oldalak, munkahely
Ismerkedni amúgy bárhol lehet.
Másik kérdés, hogy lesz-e eredménye
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Tanchazak es a vilag osszes hobbija meg belove. ;)
4/10 A kérdező kommentje:
Parkokban?
2019. máj. 18. 18:38
5/10 anonim válasza:
Ha van hozzá bátorságod, próbálkozhatsz parkban.
7/10 anonim válasza:
Ez az a kérdés, amire sosem fogsz tuti választ kapni.
9/10 anonim válasza:
Szia!
Én az ötös válaszoló vagyok. Ez szép dolog, hogy nőként ezt leírod ide. Megkérdezhetem, hogy hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!