Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehetne megismerkedni...

Hogyan lehetne megismerkedni vele? Valaki volt már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Már pár napja ugyanakkor megyünk ki a pályára futni. Ő tipikus fitnesz-alkatú csaj: gyönyörű fenék, kockás has, szép arc, lófarokba kötött haj... hmmm. Meseszép. Én meg azért megyek futni, hogy kicsit kordában tartsam magam, az elmúlt 1 évben vagy 15 kilót fogytam, de még nincs vége. Nem vagyok már kövér, de nem is vagyok kigyúrva, mint ez a lány.... ezért nem merem megszólítani.

Meg aztán... hogyan csináljam? Előztem már meg többször is, futottam, levezetésként sétáltam már vele szemben is, de csak fut, fut, fülhallgató a fülében, és rám se hederít. Nem akarom áltatni magam azzal, hogy futás közben persze, hogy nem fog rám mosolyogni...

Szóval. Ötlet? Hogyan csináljam?

Arra gondoltam, hogy a fűbe lerakott kulacsára teszek egy cetlit azzal, hogy "tetszel :)" vagy valami, aztán másnap vagy megáll megkérdezni, én írtam-e vagy nem....

2013. júl. 17. 21:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Kulacs mellé ülnék és várnék. :D
2013. júl. 17. 21:58
 2/20 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan rosszul hangzik mintha csak én találtam volna ki

:/

3/20 anonim ***** válasza:
inkább menj oda és beszélgess vele miután abbahagyta a futást :)
 4/20 anonim ***** válasza:
Fuss mögötte és nézd a seggét. Egyszer úgyis észre veszi! :DD
2013. júl. 17. 22:01
 5/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Utolsónak: erre magamtól is rájöttem. szóval menjek oda, beszélgessek vele, ismerjem meg, hívjam el randizni, majd vegyem feleségül - ismerem a receptet, de ez nem segít. Odamegyek hozzá, és mit mondok? "szép időnk van" "aha".... :/ Életszerű tanácsra lenne szükségem.

HA máshol futnék vele össze a városban, akkor minden további nélkül megszólítanám, hogy "ugye, te szoktál itt és itt futni?" vagy ilyesmi, de mivel a pályán kell megszólítanom, elég nehéz dialógust kezdeményeznem. Azért is tettem fel a kérdést, hogy kapjak pár ötletet, amiket megfontolva tetté varázsolhatok...

2013. júl. 17. 22:01
 6/20 anonim ***** válasza:
Bókolj, dicsérd meg az alakját, kérdezd meg, hogy mióta fut rendszeresen. Onnan már elindul a beszélgetés.
2013. júl. 17. 22:04
 7/20 anonim ***** válasza:

Jaj ez nagyon aranyos :).

Nekem tetszene ez a kis üzenet :) Én is sokat futok pályán/ vagy épp városban, de edzésközben "nem örülnék" a leszólításnak. Mármint nem a leszólításnak, hanem hogy megzavarják az edzésem. Szóval csak hajrá ;)

21N

2013. júl. 17. 22:06
 8/20 anonim ***** válasza:
Edzés közben valószínűleg kikapcsolódni is akar, ezért van bent neki a füles, ilyenkor a legtöbben nem szeretik, ha zavarják őket. Ha vége a futásnak, keresd meg, hol van a csaj, próbálj vele szemezni, mosolyogni rá, meglátod, hogyan reagál. Az a fő, hogy legyen önbizalmad és normális önértékelésed. A cetli aranyos dolog lenne, de miből gondolod, hogy téged kérdezne meg, hogy te írtad-e?
2013. júl. 17. 22:10
 9/20 A kérdező kommentje:
Ki mást kérdezne? :) Ki az az idióta, aki harmadik napja kétszer is leelőzi, majd elindul a körrel szemben csak azért, hogy tetőtől talpig megnézze a lányt, majd elkezd vele futni teljes erejéből csak azért, hogy felébressze a csajban az ősi ösztönt: "hmmm, ha ez a hím ilyen gyors, akkor biztosan tud majd gondoskodni rólam". :) Na jó, ez utóbbit csak most találtam ki. Szóval akkor cetli....
2013. júl. 17. 22:13
 10/20 A kérdező kommentje:
*elkezd vele szemben futni
2013. júl. 17. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!