Hogyan lehetne megismerkedni vele? Valaki volt már hasonló helyzetben?
Már pár napja ugyanakkor megyünk ki a pályára futni. Ő tipikus fitnesz-alkatú csaj: gyönyörű fenék, kockás has, szép arc, lófarokba kötött haj... hmmm. Meseszép. Én meg azért megyek futni, hogy kicsit kordában tartsam magam, az elmúlt 1 évben vagy 15 kilót fogytam, de még nincs vége. Nem vagyok már kövér, de nem is vagyok kigyúrva, mint ez a lány.... ezért nem merem megszólítani.
Meg aztán... hogyan csináljam? Előztem már meg többször is, futottam, levezetésként sétáltam már vele szemben is, de csak fut, fut, fülhallgató a fülében, és rám se hederít. Nem akarom áltatni magam azzal, hogy futás közben persze, hogy nem fog rám mosolyogni...
Szóval. Ötlet? Hogyan csináljam?
Arra gondoltam, hogy a fűbe lerakott kulacsára teszek egy cetlit azzal, hogy "tetszel :)" vagy valami, aztán másnap vagy megáll megkérdezni, én írtam-e vagy nem....
Nekem sem jutna eszembe semmi, nem kenyerem az üres csevegés. Sajnos ez a csajozás dolog olyanoknak lett kitalálva akik szeretnek is és tudnak is a semmiről beszélni. Beszélgetni akkor lehet ha vannak közös ismerősök, élmények, témák, mégis mit lehet mondani egy idegennek azon kívül, hogy tetszel nekem? Mármint ha amolyan ami a szívemen az a számon típusú ember vagy.
Az őszinteség pedig nem célravezető, lényegében azt várják el tőled, hogy hazudj a képükbe és tégy úgy mintha nem érdekelne olyan nagyon, mikor mindenki számára nyilvánvaló, hogy mit akarsz. Ha nem hazudsz és nem viselkedsz megtévesztően(asszem bájcsevegésnek hívják) azért nem fog összejönni "mert lerohantad őket". Tiszta agyrém, nem?
na én kitaláltam:D a cetli aranyos, de azért nem jó, mert nem biztos, hogy rájön hogy te írtad
szóval, ott ahova a kulacsát szokta tenni, leülsz mellé a fűbe vagy padra, ha van. a kulacsot meg fogod és eldugod, mondjuk a hátad mögé vagy valami. megvárod, amíg a csaj odajön, és valószínű körülnéz majd hol van, elkezdi keresni. ekkor előveszed, és megkérdezed, hogy ezt keresi-e. csiálj úgy mintha véletlen lenne nálad, véletlen találnád meg. oda adod neki, megkérdezed, gyakran jár e ide, mióta, milyen gyakran fut, amúgy hol lakik, stb. meg is dicsérheted, hogy meg is van az edzés hatása, jó alakja van, stb. innétől már csak lesz valami beszélgetés. ha jófej, visszakérdez, érdeklődik ő is stb..
vagy az is lehet még, hogy ő szólit meg előbb, hogy nem láttad e a kulacsát. ekkor megmutatod hogy nálad van, de csak valamiért cserébe adod vissza. mondjuk mondhatod azt, hogy vissza adod, ha elárulja a nevét. ekkor te is bemutatkozol, és az előbb leírt beszélgetés ugyanúgy jöhet.
remélem segítettem :)
Mindenkinek kösz a válaszokat.
Az utolsó kettőnek: nagyon aranyosak vagytok - talán be is jönne egy 15 évesnek. De ez a lány kb. 24-25 lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!