Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha az ország nagy része elhízott, túlsúlyos, akkor én miért nem tudok megismerkedni 1 ilyen lánnyal komoly kapcsolat céljából? 24/F
Figyelt kérdés
Nem 1 helyen olvastam és a tv-ben is hallottam, hogy az ország 65%-a elhízott. Én csak 1 darab tőlem fiatalabb elhízott - túlsúlyos lánnyal szeretnék összejönni. Hogyan tegyem ezt meg? Hol és hogyan ismerkedjek ilyen lánnyal?2021. okt. 9. 15:08
11/41 anonim válasza:
10! Nem olvastad a kérdést? Elhízott vagy túlsúlyos! A nők 23%-a elhízott viszont még túlsúlyos további 29% is! Tehát a nők több mint fele 52%-a jó a kérdezőnek, vagy jó lenne.
12/41 A kérdező kommentje:
#9 igen!!! 💪
#10 híradókban is hallottam. Igaz nem ma, hanem pár hónapja.
2021. okt. 9. 16:43
13/41 A kérdező kommentje:
#11 köszönöm szépen!!! Így van! Csak sajnos nem tudok megismerkedni 1 ilyen lánnyal sem mostanában. Ebben kérnék segítséget!!!
2021. okt. 9. 16:44
14/41 anonim válasza:
10.
Ezt valaki egyesével átnézi minden évben? A "30 éve nem jártam orvosnál" vidéki tanyán élő idősek és azok gyerekeinek adatai is bekerülnek?
Az ilyen statisztikák elég szarok, mert nem lehet átnyálazni ennyi adatot, még a népességszámlálás sem pontos adat, akkor a többit egyáltalán hogyan lehet komolyanvenni? Vagy akár ennek ellkenzőjét?
Amit mondani lehet - kérdező uraság - az az, hogy "én úgy érzékelem, hogy..."
Viszont jó barátod lehetne Sóher Norbert, ő is ilyen barátságos hangnemet üt meg a nem tökéletes alak emberekkel szemben.
15/41 A kérdező kommentje:
Jólvan elég már a statisztikából álljatok le!!! Ne a kérdés leglényegtelenebb részére válaszoljatok!!!
2021. okt. 9. 16:52
16/41 anonim válasza:
15.
Most tudnunk kellene, hogy te miért nem tudsz összejönni valakivel, így ismeretlenül? Millió oka lehet.
17/41 A kérdező kommentje:
Hát én honnan tudjam? Mert nekem csak túlsúlyos, molett lány kell. Ilyen lánnyal meg nem tudok ismerkedni.
2021. okt. 9. 16:59
18/41 anonim válasza:
A statisztikába mindenki beletartozik ám, a 160/60 is és a 160/70 is. De te gondolom a 160/100 -ra buksz, hát abból kevés van. Az Amerikára jellemző.
19/41 anonim válasza:
18! Az, hogy ki micsoda már, hogy túlsúlyos vagy elhízott illetve normális súlyú erre elég jó kritériumok vannak, konkrétan a testtömegindexet használják az egészségügyben. például a 160/60 az normál súlyú, legfeljebb nem modell alkat.
20/41 anonim válasza:
Tök mindegy, a statisztikák szerint elhízott a 160/75 vagy 80. De biztos, hogy ez a kérdezőnek nem lenne elég. A magyarokra jellemző, hogy tömények, de ilyen gigászi, morbid túlsúly nem gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!