Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden a külsőn múlik egyesek minek támasztanak elvárásokat a belsővel is?
Ki mondta, hogy minden a külsőn múlik? Külső alapján nekem sok pasi bejött már, de a belső dönti el, kell-e vagy sem. Több, nálam kategóriákkal jobb pasit dobtam már, mert buta volt, közönséges, műveletlen vagy nem becsületes. Ja, és másik kedvencem az empátia hiánya. És ezek a rossz tulajdonságok amúgy külsőtől függetlenek, épp annyi ronda pasiban nincs empátia mint szépben, és épp annyi csúnya buta pasi van mit helyes buta.
Jó, akkor nem az elvárásokról szól nálam minden is, hanem olyat keresek, akivel összeillő párt alkotnánk. Egyszerű, buta, igénytelen emberrel nem alkotnánk. Ahogy egy rasszistával sem, vagy egy véresszájú fideszessel, vagy olyannal sem, akinek magas az IQ szintje, de egyetlen könyvet sem fogott még a kezébe, nem értékeli a művészetet és annyi érzékiség sincs benne mint egy elárvult bacilusban.
Olyat keresek, aki a teljes személyiségével vonz ÉS testileg is. Nem kell jóképű, nem kell magas, nem érdekel, hogy kopaszodik-e. Így gondolkodtam huszonévesen is, amikor a volt férjemet megismertem, és negyvenesen is, amikor másodjára keretstem volna partnert.
Nem csak a külsőn múlik. Kell a külsőben is találni valami vonzót, de két, külsőre egyformán vonzó közül nyilván az fog kelleni, akinek a belső tulajdonságai is megfognak. Sőt, mondjuk egy 5/10-es és egy 7/10-es nő közül is kerülhet ki győztesül az 5/10-es, ha annyival előnyösebbek a belső tulajdonságai.
A külső csak addig kell, amíg rávágjuk, hogy ,,nem rossz csaj" vagy ,,fúúú micsoda nő". Utána már a belső a fontos. Nőknél persze máshogy van, arról majd nyilatkozik egy nő. 😅
A külső az, ami miatt feláll/nedvesedik. A belső az, ami miatt nem csak egy körre kell az illető.
A jelleme, viselkedése lesz az, ami miatt a másik bele szeret, ami miatt jó lesz együtt tölteni az időt, amiért megéri a többi nőt/faszit figyelmen kívül hagyni, amiért évekig szívesen jársz haza.
A külső a szexhez kell, a belső ahhoz is és minden máshoz is.
Így talán érthető, mennyire értelmetlen a kérdésed.
"Eleve miért csak az elvárásokról szól minden?"
Mert az embernek se ideje se energiája minden szembejövővel megpróbálni. A többség tudja, mi teszi boldoggá, mitől tekint férfiként/nőként a másikra, nem pedig csak egy másik emberként, mi indítja be. Ezt a szűrőt titulálják elvárásnak. Kidobott idő és energia lenne, olyannal randizgatni hetekig, aki már a legelső pillanatban egyértelműen nem vonzó valamiért. Ez lehet külsőjegy, lehet valamilyen unszimpatikus megnyilvánulás, vagy bármi.
A külső csak azt dönti el, hogy meg akarom-e ismerni a belsőt vagy sem. Nyilván ha valaki taszít, akkor szarok rá, milyen egyébként, mert már elbukta az első kört.
Másrészt meg hadd legyenek már elvárásaim azzal kapcsolatban, akivel az életemet összekötöm és aki annyi időt tölt velem, hogy gyakorlatilag meghatározza a viselkedése a mindennapi életem is! Csak nem gondolod, hogy akármilyen jöttmentnek kizárólagosságot fogadok, lemondok arról, ami boldoggá tehetne egy szarért? Ráadásul nem kötelező kapcsolatban lenni. Én szerettem a szingli életet, megvolt a bája. Aki azt akarja, hogy vele legyek, az indokolja meg, hogy miért éri az meg nekem jobban, mint ahogy egyedül vagyok... Na, ezért vannak elvárásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!