Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki az incelek szemében chad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki az incelek szemében chad, az a stílusának és kisugárzásának köszönheti mintsem a külsejének?

Figyelt kérdés

Mert ugye az incelek világszemléletében a chad egy népszerű, magabiztos, szexuálisan sikeres férfit takar..tehát gyakorlatilag egy alfahímet.

A sikerüket a genetikának köszönhetik pl. markáns állkapocs (lapátáll), vadászszem, magasság, vállszélesség, arcfelépítés stb.

De ha azt nézzük, hogy csomó olyan amerikai sztár van akik nem rendelkeznek ezen jegyekkel mégis bomlanak utánuk a nők. PL. Momoa, Vin Diesel, DiCaprio, Dwayne Johnson stb.

Meg nekem is sok ismerősöm van, és sok férfit látok az utcán nővel de egyiknek sincs lapátálla meg vadászszeme..sőt sok kifejezetten nem is olyan magas, inkább átlagos.

Tehát a kérdés hogy az incelek világszemléletében hogyan alakult ki, hogy azok a nőknél sikeres férfiak ismérvei amiket az első bekezdésben felsoroltam?

2021. okt. 6. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9.

Szerintem - bár szarul fejezte ki magát - arra gondolt a hetes karakter, hogy a problémák egyike, hogy kritika nélkül vesszük át a rengeteg amcsi idióta kreálmányt, mint pl. amilyen az incelmozgalom is.

2021. okt. 7. 20:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért látom a 6-os dupla babérokra tör, beszól a homoszexuálisoknak és az inceleknek is...
2021. okt. 8. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
12! Igaz. A homoszexuálisoknak is sértő még a gondolat is, hogy incelekkel legyenek.
2021. okt. 8. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
12! A homoszexuálisok között is vannak incelek. Arra céloztam hogy milyen undorítô a 6. viselkedése
2021. okt. 9. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:
90%

14.

Meleg ember lehet incel, de a nők pl. nem? (Az itt általában elhangzó dogmák alapján) Ez kicsit kezd különös lenni, mintha az lenne "incel", akit mi annak akarunk tartani, mert már rég nem a szó eredeti jelentésében alkalmazzák - kivéve, amikor épp úgy jön ki a lépés - hanem a politikai/világnézeti vetületében.

A gondom ezzel az, hogy ez kicsit sem következetesen történik és gyakran összemosódik az amúgy teljesen ártalmatlan "önkéntes cölibátus" és a reddit-en őrjöngő hordák világa ebben a szóban - nem kellene valahogy különbséget tenni a kettő között?

(Vannak még hasonló szavak amiknél ez szintén működik, ilyen a "köcsög", "cigány" vagy a "paraszt" is pl. ahol összemosódik a szó eredeti - semlegesebb - és a pejorativ, sértő és valamilyen réteg viselkedésére utaló jelentéstartalom, kivéve a köcsög esetében ahol már a két sértő véglet között nehéz különbséget tenni, én pl. a szemétláda emberekre használom, de sokan pedig a melegekre)

2021. okt. 9. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!