Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő, akinek erősebb a szexuális kisugárzása, nőiesebb a férfiak szemében?
Miért kedvesebbek, segítőkészebbek azzal a nővel, aki agyon van sminkelve és kidobja a melleit?
Miért tartják őket nőiesebbnek mint egy olyat, aki szolidabb külsővel mutatkozik?
Sokszor mondják a férfiak, hogy a természetesség a nyerő és annál vonzóbb nincs, a helyzet mégis rengetegszer mást mutat...
"Sokszor mondják a férfiak, hogy a természetesség a nyerő és annál vonzóbb nincs"
Ja, mondanak ezt azt...
Röviden:
szolid kisegér=barátnő típus
sminkelt divatos csaj=ahw de gerincre vágnám de semmi esélyem nincs nála így marad a szürke egér
Legalábbis ilyen elven működik ez a férfi agyak nagy részében.
Cica, azt kéne felfogni, hogy aki szolidan jól néz ki, természetes szépség, az mindig üti a vakolt macát.
Ergo, a kérdésed egyértelművé teszi hogy te mi nem vagy :)
Azért ez nem minden férfira igaz! Ettől szerintem nem lesz nőiesebb egy nő. Inkább rib ancosabb. Az viszont sok férfi fantáziáját megmozgatja. De egy ilyen nőt alighanem egy férfi sem tartana többre egy numeránál. Ennyi az értéke...
Szerintem egy normális férfi minden nőnek szívesen segít, kinézettől függetlenül :-)
45+Ffi
5-ös, akármennyire el akarod hitetni velem, hogy egy bányarém vagyok, nem fogom, mert tudom nagyon jól, hogy nem vagyok az.
Rendelkezek minimális önbizalommal.
Sajnálom, ha csalódást okoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!