Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adtok Facebook elérhetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adtok Facebook elérhetőséget a másik félnek, hogyha nem akarjátok megismerni? (Internetes ismerkedés.)

Figyelt kérdés
Ha valakivel jól kijövök, ismerkedős platformról átmegyünk messengerre, de amint ráírok ott, kapom is a tiltást. Ez nem egyszeri alkalom, három éve ez megy.
2021. okt. 5. 18:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Kb. azért, amiért egy nő hamis telefonszámot ad egy férfinak, vagy ha megadja az igazit, nem veszi fel.
2021. okt. 5. 18:17
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Vagy a Facebook profiloddal van bajuk, vagy a külsőddel.
2021. okt. 5. 18:18
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Előtte lecsekkolta a fb profilod, és valami nem szimpatikus neki.
2021. okt. 5. 18:19
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Hát, a megosztásaidból elég sok minden kiderül.
2021. okt. 5. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Nekem elhiheted, hogy egy férfi nem tilt le csak úgy a semmiért. Elég komoly oka lehetett, hogy letiltott.
2021. okt. 5. 18:33
 6/11 anonim ***** válasza:
45%

Mert komolytalan ez az egesz netes tarskereses, nem a kerdezot kell beoltani. Erdekes, a profilon tetszett valaki aztan hirtelen nem? Az ilyen ember azt sem tudja mit akar akkor xd

Lehet megijedt, lehet nem tetszel, lehet talalt mast, barmi lehet.

De bem is indokolja meg, netto bunkosag. Gondold el, kapcsolatban is szo nelkul lelep, ha van valami gebasz? Ezekbol kinezem

2021. okt. 5. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#6 Jó, akkor elmondom, mi lenne nekem instant hátraarc: a facebook profilján Mihazánkos és/vagy rasszista megosztások, illetve alpári humor posztolgatása, vagy olyan nulla IQ megjegyzéseké mint pl a "Nektek pride-otok van, nekünk olimpiánk". Esetleg szirupos életbölcsességek és legalja humoroldalak posztjainak rendszeres megosztása.

Bár azt hozzáteszem, hogy többnyire udvarias módon hátrálok ki, de volt már hogy a nekem küldött alja poén után egyszerűen letiltottam.

2021. okt. 5. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:

7

Jooo azert ez nyomos ok, ezt nokben sem szeretem.

De a tobbseg tenyleg 0 indok miatt szo nelkul tilt.

2021. okt. 5. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem adom meg. Whatsapp johet, ott a teloszamom adom ki, nem az eletemet.
2021. okt. 5. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Meglátták a képeidet és nem akartak többet beszélgetni. Jártam így, az appon tök jó kép volt fent a srácról, nem látszott hogy kopasz például, a profilja viszont teljesen mást mutatott. Le is tiltottam.
2021. okt. 5. 20:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!