Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adtok Facebook elérhetőséget a másik félnek, hogyha nem akarjátok megismerni? (Internetes ismerkedés.)

Mert komolytalan ez az egesz netes tarskereses, nem a kerdezot kell beoltani. Erdekes, a profilon tetszett valaki aztan hirtelen nem? Az ilyen ember azt sem tudja mit akar akkor xd
Lehet megijedt, lehet nem tetszel, lehet talalt mast, barmi lehet.
De bem is indokolja meg, netto bunkosag. Gondold el, kapcsolatban is szo nelkul lelep, ha van valami gebasz? Ezekbol kinezem

#6 Jó, akkor elmondom, mi lenne nekem instant hátraarc: a facebook profilján Mihazánkos és/vagy rasszista megosztások, illetve alpári humor posztolgatása, vagy olyan nulla IQ megjegyzéseké mint pl a "Nektek pride-otok van, nekünk olimpiánk". Esetleg szirupos életbölcsességek és legalja humoroldalak posztjainak rendszeres megosztása.
Bár azt hozzáteszem, hogy többnyire udvarias módon hátrálok ki, de volt már hogy a nekem küldött alja poén után egyszerűen letiltottam.

7
Jooo azert ez nyomos ok, ezt nokben sem szeretem.
De a tobbseg tenyleg 0 indok miatt szo nelkul tilt.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!