Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi létemre miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi létemre miért van az, hogy a környezetembe sokan gyereket terveznek babáznak, én meg nem találok olyant,aki életkorilag tud gyereket szülni,anyának való?

Figyelt kérdés
szeretem imádom is a gyerekeket, nem szeretem az abortuszt.

2021. okt. 5. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
A férfiak azért babáznak, mert ezzel próbálják elterelni a figyelmet arról, hogy egyébként nem versenyképesek a piacon.
2021. okt. 5. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz gyereket? Hogy néha megpaskold a fejét?
2021. okt. 5. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Most társra vágysz banyek vagy gyerekre, döntsd már el. Mert nekem nagyon ugy tunik, hogy neked csak egy csaj kell, aki hajlando szulni neked. Az exemre emlekeztetsz. Nem véletlenül csak ex.
2021. okt. 5. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kar, hogy nem lehet a gyoker kerdeseket lepontozni.
2021. okt. 5. 16:32
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

Kedves Kérdező, csak az eredeti kérdésedre válaszolok.

A szóba jöhető jelölteket az írásképeddel riasztod el. Ha legalább megtanulnál írni és fogalmazni, nagyobb esélyed lenne a piacon.

2021. okt. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!