Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt az emberek, miért ellenzik ha valaki párt keres?

Figyelt kérdés

Ha azt írom, hogy komoly kapcsolatot keresek, akkor olyan válaszok jönnek, hogy laza kapcsolatot keresnek, ha meg azt mondom, hogy szexkapcsolatot keresek (ami nem igaz, de azért írom hogy ne tűnjek görcsösnek) akkor meg csak komolyban gondolkodnak.

Így hogy lehet párt találni?

Kezdem azt hinni, hogy nekem ez sosem fog összejönni, és a saját családot is elfelejthetem... N29

2021. okt. 3. 07:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Semmi közötök ahhoz, hogy mi a mérce. Nincs jogotok beleszólni. Ha túl magasak az elvárások és nem talál párt, akkor nem talál és kész.

Senkinek sem kötelessége olyannal összeállni, akihez nem tud vonzódni. Utána meg azon menne a rinya, hogy minek hülyíti azt a szegény pasit, ha nem is tetszik neki igazán.

Egyébként a pasik is szeretnek játszmázni, elōadják, hogy komolyat keresnek, aztán élvezkednek azon, hogy beléjük van esve az illetō, akit a végén pofára ejtenek. Mindkét nemnél elōfodulnak az ilyen egoista alakok.

2021. okt. 3. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:
38%

"Egyébként a pasik is szeretnek játszmázni, elōadják, hogy komolyat keresnek, aztán élvezkednek azon, hogy beléjük van esve az illetō, akit a végén pofára ejtenek. Mindkét nemnél elōfodulnak az ilyen egoista alakok."

Nem, ez full női viselkedés. Meg persze nincs közünk a mércéjéhez de akk ne is jöjjön ide picsogni h nemjó senki.

2021. okt. 3. 10:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Itt a peldam

Nem iszom alkoholt, akkor egy luzer vagyok, a tobbseg sokat iszik

Ha nem keresek sokat, egy luzer vagyok

Ha nem akarok kulfoldre itazni, akkor is luzer vagyok, mert travel os fun

Ha nincs kocsim pesten, akkor is luzer vagyok, mert igy ki fogja igy ot furikazni es milyen ferfiatlan

Ha nem jarok kocsmaba, akkor is luzer vagyok, mert magyar ember kocsmaba jar (mondtak mar)

Ha nem akarok alkalmit, akkor meg ferfiatlan es...luzer

Barmit csinalok luzer vagyok felszines emberek szemeben, akikkel amugy is rosszul ereznem magam.

Ennyi

2021. okt. 3. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!