Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt az emberek, miért ellenzik ha valaki párt keres?

Figyelt kérdés

Ha azt írom, hogy komoly kapcsolatot keresek, akkor olyan válaszok jönnek, hogy laza kapcsolatot keresnek, ha meg azt mondom, hogy szexkapcsolatot keresek (ami nem igaz, de azért írom hogy ne tűnjek görcsösnek) akkor meg csak komolyban gondolkodnak.

Így hogy lehet párt találni?

Kezdem azt hinni, hogy nekem ez sosem fog összejönni, és a saját családot is elfelejthetem... N29

2021. okt. 3. 07:47
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

*Ellenkeznek

Elírtam, elnézést.

2021. okt. 3. 07:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Vedd a kezedbe az irányítást, és kezdj el végre szűrni. Aki nem olyat keres mint te, zárd le, keress tovább. Nincs értelme pampogni rajta, idővel találsz olyat, aki komoly kapcsolatot akar.
2021. okt. 3. 08:02
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
Talán ha észrevennéd azokat akikkel egyébként jó páros lennél csak picit lentebb tennéd a mércét..
2021. okt. 3. 08:33
 4/13 A kérdező kommentje:

Nincs fent az a bizonyos mérce.

Ha magasnak számít, hogy ne legyen túlsúlyos, és ne igyon, cigizzen, drogozzon, és igényes legyen akkor lehet valóban magas...

2021. okt. 3. 08:35
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Magadat mitől tartod jó párnak hosszútávon?
2021. okt. 3. 08:47
 6/13 anonim ***** válasza:
58%

Mert bevált módszer az össze zavarása a másik félnek, a túl sokat gondol bele anélkül hogy megismerné, csak a manipuláció megy , társkeresésben is rendes hidegháború van, és erről ti nők tehettek valójában

Mindent túl komplikáltok, persze nem minden nő ilyen de a 70 százalék mindíg két lépéssel a másik előtt akar lenni, szinte a szájába adja a szót és így manipulál,barátnőt barátot,ismerőst,udvarlót ,mindenkit

És ezt azok szívják meg akik őszinték ,aki meg próbál alkalmazkodni az még jobban megszívja mert ez nem az ő asztala, így ki is esett a versenyből mint vetéjtárs, undorító

2021. okt. 3. 09:12
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Ezek mellett a kritériumok mellett azért minimum 10-ből 9 férfit ignorálsz, mert nem néz ki elég jól.
2021. okt. 3. 09:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is értem a kérdést. Ha laza kapcsolatot keresel, akkor csak olyanok írnak, akik komolyat keresnek és lepattintanak? Vagy hogy kell ezt érteni?
2021. okt. 3. 09:59
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Mert ma Mo.-n rengeteg "kapcsolat" szakítással végződik, így csak már használt embert találnál.
2021. okt. 3. 10:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert külföldön hogyan végződnek? Többnyire halállal?
2021. okt. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!