Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a férfitöbbl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a férfitöbblet problémájáról?

Figyelt kérdés

Szerintem bár az incel probléma létezik és egyre komolyabb, a problémát nem a férfitöbblet okozza, hanem az interneten kiteljesedő női hipergámia és a házasság intézményének eltünése.

A nők mindig a számukra elérhető lehetséges legjobb pasit választják, míg a férfiak bárkivel beérik, aki lefekszik velük és nincs a súlya 80kg felett. Instagrammon és Tinderen viszont a nők komoly keresés nélkül megtalálják a magyar pasik legjobb 10% -át (talán 20%), akik mivel nem mennek bele a hosszú távú párkapcsolatba, az első lány után ottmaradnak a többi jelentkezőnek is, így a többi férfi viszont kimarad a játékból.

Más a helyzet viszont mondjuk a 90 -es évek Japánjában, vagy ma Kínában, ahol tényleg a férfitöbblet okozza a problémákat.

Azért is írom ezt, mert szerintem a 30 alatti férfiak 30 -40% -a nem is játszik egyáltalán. Helyette az idejüket vagy a gép előtt töltik játékkal, vagy maximum különböző drogokat próbálnak ki, ha van társasági életük.

2021. okt. 3. 00:40
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
80%
50! Ugyan már, ezek egy papírlapot nem tennének arrébb, nemhogy polgárháborút kirobbantani. Ott fortyognának magukban amég agyvérzést nem kapnának. És küldözgetnék a felháborodott üzeneteiket a földre, hogy majd MI tegyünk igazságot.
2021. okt. 3. 13:37
 52/59 anonim ***** válasza:
80%
#51 meg hogy küldjünk nőket 😂
2021. okt. 3. 13:54
 53/59 A kérdező kommentje:
Reggel elismerem, kicsit elszálltam, de ettől függetlenül engem is zavar, hogy az interneten kívül máshol nem látom az inceleket.
2021. okt. 3. 14:53
 54/59 anonim ***** válasza:

53

Miért zavar ez?

2021. okt. 3. 15:24
 55/59 anonim ***** válasza:

"Ma a fiatal férfiak 40% -a ehhez képest csak játszik otthon a gép előtt és még arra se veszi a fáradságot, hogy egyáltalán idejöjjön és elismerje, hogy neki is van ilyen problémája."

Nekem is van ilyen problémám kérdező. Menjünk és gyújtsuk fel a parlamentet együtt.

2021. okt. 4. 23:17
 56/59 A kérdező kommentje:
Attól félek, erre a parlamentgyújtogatós kommentemre most tényleg felfigyelt a titkosszolgálat. Az utóbbi 10 évben nem egyszer felmerült a veszély.
2021. okt. 5. 00:05
 57/59 anonim ***** válasza:
Csak egy algoritmus figyel bizonyos kulcsszavakat, de nem hiszem, hogy ránk lenne kapacitásunk. Mikor szervezzük a tüntetést és mi miatt tüntetünk pontosan?
2021. okt. 5. 01:09
 58/59 A kérdező kommentje:

57: Inkább maradjunk otthon és várjuk ki, amíg a párkapcsolatuktól megfosztott önmegtagadó incelek elkezdik tenni a dolgukat (felgyújtják a várost).

Jelenleg ez a legtöbb, amit tehetünk, bármi más zsákutca.

2021. okt. 5. 02:10
 59/59 anonim ***** válasza:
Ki gondolta volna, hogy incel úr még az utcára se hajlandó lemenni, max az interneten hergeli magát és a népet. Ez most aztán tényleg meglepett.
2021. okt. 5. 09:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!