Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a férfitöbblet problémájáról?
Szerintem bár az incel probléma létezik és egyre komolyabb, a problémát nem a férfitöbblet okozza, hanem az interneten kiteljesedő női hipergámia és a házasság intézményének eltünése.
A nők mindig a számukra elérhető lehetséges legjobb pasit választják, míg a férfiak bárkivel beérik, aki lefekszik velük és nincs a súlya 80kg felett. Instagrammon és Tinderen viszont a nők komoly keresés nélkül megtalálják a magyar pasik legjobb 10% -át (talán 20%), akik mivel nem mennek bele a hosszú távú párkapcsolatba, az első lány után ottmaradnak a többi jelentkezőnek is, így a többi férfi viszont kimarad a játékból.
Más a helyzet viszont mondjuk a 90 -es évek Japánjában, vagy ma Kínában, ahol tényleg a férfitöbblet okozza a problémákat.
Azért is írom ezt, mert szerintem a 30 alatti férfiak 30 -40% -a nem is játszik egyáltalán. Helyette az idejüket vagy a gép előtt töltik játékkal, vagy maximum különböző drogokat próbálnak ki, ha van társasági életük.
38: Sajnos igazad van. Az őseink ha ilyen probléma lett volna, kimentek volna az utcára és felgyújtották volna a parlementet, miközben végigerőszakolták volna a nőket a városban. Ma a fiatal férfiak 40% -a ehhez képest csak játszik otthon a gép előtt és még arra se veszi a fáradságot, hogy egyáltalán idejöjjön és elismerje, hogy neki is van ilyen problémája.
Ezért is gondolom, hogy szerintem a férfitöbblet bár létezik, nem az okozza a gondot nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!