Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a férfitöbblet problémájáról?
Szerintem bár az incel probléma létezik és egyre komolyabb, a problémát nem a férfitöbblet okozza, hanem az interneten kiteljesedő női hipergámia és a házasság intézményének eltünése.
A nők mindig a számukra elérhető lehetséges legjobb pasit választják, míg a férfiak bárkivel beérik, aki lefekszik velük és nincs a súlya 80kg felett. Instagrammon és Tinderen viszont a nők komoly keresés nélkül megtalálják a magyar pasik legjobb 10% -át (talán 20%), akik mivel nem mennek bele a hosszú távú párkapcsolatba, az első lány után ottmaradnak a többi jelentkezőnek is, így a többi férfi viszont kimarad a játékból.
Más a helyzet viszont mondjuk a 90 -es évek Japánjában, vagy ma Kínában, ahol tényleg a férfitöbblet okozza a problémákat.
Azért is írom ezt, mert szerintem a 30 alatti férfiak 30 -40% -a nem is játszik egyáltalán. Helyette az idejüket vagy a gép előtt töltik játékkal, vagy maximum különböző drogokat próbálnak ki, ha van társasági életük.
Na akkor én alapból kiesnék mert nem vagyok tökéletes.
Aztán sírtok hogy nem kelletek senkinek.
Még jó hogy a külföldi pasi nem vergődik ilyeneken.
❤
“ Megoldási javaslat: Tegyük helyre a párkapcsolati piacot, vagy érjük el máshogy, hogy ne a nő válasszon, hanem a férfi.”
Nagyon sokáig így is volt az élet minden területén. Sikerült is összehozni két világháborút, emberek millióinak halálát, és a bolygó haldoklását. Az okos ügyes, erős férfiak ennyire vitték.
A patriarchátus vezetése alatt az emberiség, igaz sok háború és szenvedés árán 1960 -ra eljutott addig, hogy a diskurzus a Mars kolonizálásáról szólt.
Azóta eltelt 60 év a feminizmussal. Most ott tartunk, hogy a saját bolygónkon nem tudjuk fenntartani az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!