Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a férfitöbbl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a férfitöbblet problémájáról?

Figyelt kérdés

Szerintem bár az incel probléma létezik és egyre komolyabb, a problémát nem a férfitöbblet okozza, hanem az interneten kiteljesedő női hipergámia és a házasság intézményének eltünése.

A nők mindig a számukra elérhető lehetséges legjobb pasit választják, míg a férfiak bárkivel beérik, aki lefekszik velük és nincs a súlya 80kg felett. Instagrammon és Tinderen viszont a nők komoly keresés nélkül megtalálják a magyar pasik legjobb 10% -át (talán 20%), akik mivel nem mennek bele a hosszú távú párkapcsolatba, az első lány után ottmaradnak a többi jelentkezőnek is, így a többi férfi viszont kimarad a játékból.

Más a helyzet viszont mondjuk a 90 -es évek Japánjában, vagy ma Kínában, ahol tényleg a férfitöbblet okozza a problémákat.

Azért is írom ezt, mert szerintem a 30 alatti férfiak 30 -40% -a nem is játszik egyáltalán. Helyette az idejüket vagy a gép előtt töltik játékkal, vagy maximum különböző drogokat próbálnak ki, ha van társasági életük.

2021. okt. 3. 00:40
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, én 80 kg alatti férfi vagyok és szívesen lefeküdnék veled!
2021. okt. 3. 12:04
 22/59 A kérdező kommentje:
21: De én nővel akarok
2021. okt. 3. 12:30
 23/59 anonim ***** válasza:
56%
Milyen válogatós vagy…
2021. okt. 3. 12:31
 24/59 anonim ***** válasza:
82%
Szóval a genetikai adottságaim miatt utasítasz el?
2021. okt. 3. 12:32
 25/59 A kérdező kommentje:
24: Ha eugenika szempontból közelítjük meg a dolgot, először meg kéne néznünk, hogy milyen genetikára van szükség a 21 századi túléléshez. Lapátállra biztos nincs.
2021. okt. 3. 12:34
 26/59 anonim ***** válasza:
74%
Arról nem tehetek, hogy férfinak születtem, de ettől még lehetek jó ember.
2021. okt. 3. 12:36
 27/59 A kérdező kommentje:

A lapátáll egyébként egy érdekes téma. A civilizáció kezdetén mindenkinek lapátálla volt, aztán ahogy elterjedtek a feldolgozott élelmiszerek, az állunk mérete szép lassan elkezdett csökkenni (ezért van ennyi fogszabályzós ember).

Most, hogy korlátlan hipergámia van és a nők választanak a férfiak helyett, megint a lapátáll szaporodik tovább annak ellenére, higy a 21. századi automatizált tudás alapú társadalomban nem lesz rá szükség, inkább az agyunkat kéne fejleszteni.

Megoldási javaslat: Tegyük helyre a párkapcsolati piacot, vagy érjük el máshogy, hogy ne a nő válasszon, hanem a férfi.

2021. okt. 3. 12:38
 28/59 anonim ***** válasza:
93%
Itt a lehetőség, hogy engem válassz. Sok szeretetet és szexet tudok adni.
2021. okt. 3. 12:39
 29/59 anonim ***** válasza:
74%

27

Csak olyan párokat látsz, ahol a férfinak lapátáll van, aranyom?

Meg, a férfi szinte soha nem választott egymaga, a régebbi időkben a nő családjának kellett megfelelned akik természetesen a legjobb (pénzesebb) jelöltet választották. Rosszabbik esetben a gazdag családok a férfiakat is kiházasították akaratuk ellenére, de ők legalább tarthattak szeretőket.

2021. okt. 3. 12:43
 30/59 A kérdező kommentje:
29: Ott az apukák döntöttek. De ennek a kérdésnek nem ez a témája, menjetek egy másik kérdésem alá (van egy majdnem 1000 válasszal),
2021. okt. 3. 12:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!