Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni ezzel a végtelen demotiváltsággal ismerkedés terén?

Figyelt kérdés
Lassan 30 leszek, és még nem volt komoly barátnőm. Baromira nincs motivációm semmihez, nem nagyon tud lázba hozni semmi(nem csak párkapcsolat,de egyéb téren sem). Megvan mindenem, talán túl könnyű,túl kényelmes is az életem, sosem éreztem azt,h bármiért is küzdenem kellene. Próbálkoztam ilyenekkel,h tinder, össze lehet szedni belőle ilyen futó kapcsolatokat, de egy idő után baromi unalmasak ezek, csak még jobban elment a lelkesedésem. Valahogy érzem,h ez így nem jó, de egyszerűen nem találok senkit, aki fent tudná tartani az érdeklődésemet.

2021. okt. 2. 09:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A #9-nek igaza van, ezt teljesen átérzem. Pont ezt szoktam érezni, amikor összejövök valakivel így 0 ismertséggel, hogy mit keres mellettem ez az idegen. Lehet,h sokkal több időt kéne hagyni a megismerésnek és szép lassan talán elkezdene érdekelni az illető, de ebben a felgyorsult világban ehhez a többségnek sztem nincs türelme.
2021. okt. 2. 09:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor ne ismerkedj.
2021. okt. 2. 09:44
 13/13 anonim ***** válasza:

#11: nem számít a többség, elvégre csak egy megfelelő embert keresel.

Egyetértek, nem szabad rohanni. Lehet most is több hónapig randizni és közben szép fokozatosan felépíteni a testiséget.

2021. okt. 2. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!