Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tinderen nem bikinis fotóval nyomul, arra rá se néznek a férfiak?
Figyelt kérdés
Csak az instás cicababákat nyüzsgik körül?2021. okt. 1. 19:09
1/15 anonim válasza:
Aki nem 30 milliós kocsival tengerparton feszengő férfi, arra rá sem néztek?
2/15 anonim válasza:
Miért, te olyat keresel aki az instaqurva retusképekre bukik? Ez a célcsoport?
Ha nem, akkor a normális fiúk/férfiak téged is megtalálnak majd.
Amúgy ezt a tinderes baromságot lassan el kéne már felejteni.
3/15 anonim válasza:
2: Mondhatnál alternatívát. Különösen olyan helyzetekre amikor élőben nincs lehetőség. A társkereső oldalakon olyan nők profiljai jönnek fel akik 2 éve voltak legutóbb online. Szóval a tinder és társain kívül sok lehetőség nem maradt.
4/15 anonim válasza:
Ha neked ilyen férfi kell... Én ott ismertem meg a vőlegényem, nem volt bikinis képem, de egészalakos igen. Szerintem az illik, sok kövér nő teszi ki csak az arcát, nekem sem szimpatikus, mikor a másik takargat dolgokat. Csak az időt húzza, az első tali után jobban fog fájni, ha koppan.
5/15 anonim válasza:
Én pont olyan vagyok aki egyáltalán nem ismerkedne olyan lányokkal. De mivel a tinder inkább szexpartner kereső, emiatt engem és a legtöbb normális srácot nem fogod ott megtalálni. Aki meg a szexre hajt, az meg próbálkozik a könnyebb nőknél. Emiatt estél ki.
7/15 anonim válasza:
én alapbol olyanokra rá se nézek akiknek ez az első pár képe bikinis fehérneműs stb-s
8/15 anonim válasza:
Nincsenek bikinis képeim, topmodell sem vagyok, mégis viszonylag sok pasival matchelek. Azért még akadnak olyanok, akik örülnek egy normális profilnak. Megnéztem a kollégám tinderén a női felhozatalt és hát azt kell mondanom, aki normális nőt szeretne, minimum ugyanolyan nehéz dolga van mint nekünk, akik normális pasira szeretnénk ott bukkanni. De nem lehetetlen.
9/15 anonim válasza:
Van az az ertelmes es szep arc, ami nagykabatban is felkelti a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!