Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mostanában miért lett szakálla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában miért lett szakállas mindenki a Tinderen?

Figyelt kérdés

2021. szept. 1. 16:05
A kérdező szavazást indított:
A férfiak felismerték, amit már az ókori görögök is tudtak. A nők genetikailag vonzódnak a szakállas férfiakhoz.
Csak egy aktuális divat, ami menni fog, mint a többi
Megszűnt az aids -től való félelem, így a fodrászok megint csinálhatnak szakállat -> nagy pénz van benne, ezért nyomják mindenhol
30 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Mert jól néz ki és férfias.
2021. szept. 1. 16:06
 2/23 anonim ***** válasza:
92%

mert vagy kis fiús valaki arca vagy pedig nem férfias az álla a szakállal meg sok mindent ki lehet hozni de nem mindenkinek áll jól.

nekem ha borosta után elkezd picit nőni akkor inkább egy csövesre kezdek hasonlítani mint sem férfira, azon kívül arab menekültnek is lehetne nézni .. XD

2021. szept. 1. 16:20
 3/23 anonim ***** válasza:
79%
Mert épp ez a divat. Nekem nőként speciel nagyon nem tetszik. 😐
2021. szept. 1. 16:24
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Mi a fffff....az aids szakállal terjed vagy mi ?
2021. szept. 1. 16:45
 5/23 anonim ***** válasza:
28%

Borotvapengevel, nem szakallal :)

37F incel

2021. szept. 1. 17:05
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
Most épp a szakáll a divat, ennyi.
2021. szept. 1. 17:07
 7/23 anonim ***** válasza:
41%
Karantén és maszk közös gyermek a szakáll. Nőknél a bajusz.
2021. szept. 1. 17:15
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

A titkos barbershop lobby pusholja magàt a mèdiàban, hogy több legyen a bevètel.

Àllitolag a mikulàst és Jèzust is beszervesztèk 😆😆

2021. szept. 1. 18:30
 9/23 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudok szakallat niveszteni.

Szoval nem mindenki. Amugy tok megalazo, amikor azt irja, hogy elolvaf a borostatol meg csak olyan pasival all szoba. Szoval elvaras

2021. szept. 1. 19:20
 10/23 anonim ***** válasza:
56%

egyreszt divat, masreszt meg sok ferfinak jobban all, mint a csupasz arc. karaktert ad, ferfiassa tesz, persze nem mindenkit, de sokan jobban neznek ki vele.

nekem is volt szakallas pasim, idaig voltam a kulsejeert annyira szexinek tartottam, aztan mikor meglattam a regi kepeit szakall nelkul.. mintha egy masik ember lett volna, total nem tetszett ugy.

2021. szept. 1. 20:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!