Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért lett szakállas mindenki a Tinderen?
mert vagy kis fiús valaki arca vagy pedig nem férfias az álla a szakállal meg sok mindent ki lehet hozni de nem mindenkinek áll jól.
nekem ha borosta után elkezd picit nőni akkor inkább egy csövesre kezdek hasonlítani mint sem férfira, azon kívül arab menekültnek is lehetne nézni .. XD
Borotvapengevel, nem szakallal :)
37F incel
A titkos barbershop lobby pusholja magàt a mèdiàban, hogy több legyen a bevètel.
Àllitolag a mikulàst és Jèzust is beszervesztèk 😆😆
Nem tudok szakallat niveszteni.
Szoval nem mindenki. Amugy tok megalazo, amikor azt irja, hogy elolvaf a borostatol meg csak olyan pasival all szoba. Szoval elvaras
egyreszt divat, masreszt meg sok ferfinak jobban all, mint a csupasz arc. karaktert ad, ferfiassa tesz, persze nem mindenkit, de sokan jobban neznek ki vele.
nekem is volt szakallas pasim, idaig voltam a kulsejeert annyira szexinek tartottam, aztan mikor meglattam a regi kepeit szakall nelkul.. mintha egy masik ember lett volna, total nem tetszett ugy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!