Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai világban könnyebb dolga van a nőknek a társkeresésben?
23#
"Könnyebben találnak szexpartnert, de kapcsolatot ugyanolyan nehéz."
Hagyjuk már ezt a bullshitet is!
Incelként ha nagyon akartam volna lehetett volna kalandom, olyan nővel akihez nem vonzódom.
Viszont én nem erre vágytam, ezért nem törekedtem rá amikor esélyesnek tűnt.
Világéletemben kizárólag komoly kapcsolatra vágytam, és az viszont reménytelennek bizonyult.
Férfiként legalább ugyanolyan nehéz az is mint nőként
24 Te tudsz szöveget értelmezni? Ezt mondta a 23:
"Könnyebben találnak szexpartnert, de kapcsolatot ugyanolyan nehéz"
Erre te: ez bullshit majd ez a konklúzió:
Férfiként legalább ugyanolyan nehéz az is mint nőként
A társkeresők szerintem is posványok. A mi környékünkön átlagos kinézetű nő alig jelenik meg. Élőben simán találnak normális kapcsolatot.
Ha mégis, elolvasom a bemutatkozást: mintha egy tinilány naplóbejegyzését olvasnám. Tánc, szórakozás, koktélozás,külföldi utazgatás, emellett persze lelki társ, legyen. Épp csak a fehér lovat hagyják ki.
Akinek normális bemutatkozója van, az sajnos nem szép, vagy kórosan túlsúlyos. És most a 35-45 évesekről beszélek.
Az exem fenn volt a randivonalon. Megmutatta az adatlapját. 100 fölött volt a megtekintése, 12-en írtak rá. A facebook dating oldalát nem akarta megmutatni... Egyszerűen a sok faszfotós prosztó mellett is szabályosan válogathatott 40 évesen a jelentkezők között. Az más kérdés, hogy elég magasra tette a lécet, így nem lett onnan kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!