Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai világban könnyebb dolga van a nőknek a társkeresésben?

Figyelt kérdés

2021. okt. 2. 00:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
51%
Egy huszonéves, vékony alkatú, gyerektelen nőnek biztosan könnyű. De ők a társkereső nőknek kb a 10%-át teszik ki. A többi nőnek nehéz, mert az a pasi aki a 25 éves, 50 kilós Julcsit házassági céllal ostromolja, a 35 éves, 65 kilós Pannát már csak megdugni akarja. Vagy összejönne vele ló nincs, szamár is jó alapon, de közben Julcsira csorgatja a nyálát. Nagyon romantikus.
2021. okt. 2. 09:04
 22/30 anonim ***** válasza:
56%
Hát Tinderen meg a többin minden ujjukra jut egy.
2021. okt. 2. 18:58
 23/30 anonim ***** válasza:
88%
Könnyebben találnak szexpartnert, de kapcsolatot ugyanolyan nehéz.
2021. okt. 2. 19:33
 24/30 anonim ***** válasza:
5%

23#

"Könnyebben találnak szexpartnert, de kapcsolatot ugyanolyan nehéz."

Hagyjuk már ezt a bullshitet is!

Incelként ha nagyon akartam volna lehetett volna kalandom, olyan nővel akihez nem vonzódom.

Viszont én nem erre vágytam, ezért nem törekedtem rá amikor esélyesnek tűnt.

Világéletemben kizárólag komoly kapcsolatra vágytam, és az viszont reménytelennek bizonyult.

Férfiként legalább ugyanolyan nehéz az is mint nőként

2021. okt. 2. 19:46
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

24 Te tudsz szöveget értelmezni? Ezt mondta a 23:

"Könnyebben találnak szexpartnert, de kapcsolatot ugyanolyan nehéz"

Erre te: ez bullshit majd ez a konklúzió:

Férfiként legalább ugyanolyan nehéz az is mint nőként

2021. okt. 2. 19:55
 26/30 anonim ***** válasza:
87%
Incel balfèk olvasni se tud :D
2021. okt. 2. 21:55
 27/30 anonim ***** válasza:
Nőknek azért mindig jobb dolguk van a társkeresőkön mint a pasiknak, én normális pasiként mondom hogy én nem kapok napi 100 likeot és üzenetet amikből lehetőségem lenne válogatni és attól tekintsünk el hogy melyik pasi milyen stílusban fogalmaz mert én akinek tényleg komoly szándékaim lennének és nem csak a nemiszervem hajt előre és nem 1 éjszakás kapcsolatot akarnék hanem hosszú párkapcsolatot úgyhogy mindig kezdeményezek társkereső oldalakon és normális is vagyok mégsem válaszolnak a nők, akkor tulajnonképpen miről beszélünk? Így is fel lehet fogni hogy a nőknek sem könnyebb a dolguk mert 100 üzenetből a legszimpatikusabbat kiválasztani, stílus, külső és anyagi dolgok látszatán, de én aki normális vagyok én meg semmibe vagyok nézve! Nekem is nagyon nehéz de a nőknek még mindig jobb dolgukvan ezeken az oldalakon!
2021. okt. 3. 11:49
 28/30 anonim ***** válasza:
65%

A társkeresők szerintem is posványok. A mi környékünkön átlagos kinézetű nő alig jelenik meg. Élőben simán találnak normális kapcsolatot.

Ha mégis, elolvasom a bemutatkozást: mintha egy tinilány naplóbejegyzését olvasnám. Tánc, szórakozás, koktélozás,külföldi utazgatás, emellett persze lelki társ, legyen. Épp csak a fehér lovat hagyják ki.

Akinek normális bemutatkozója van, az sajnos nem szép, vagy kórosan túlsúlyos. És most a 35-45 évesekről beszélek.

Az exem fenn volt a randivonalon. Megmutatta az adatlapját. 100 fölött volt a megtekintése, 12-en írtak rá. A facebook dating oldalát nem akarta megmutatni... Egyszerűen a sok faszfotós prosztó mellett is szabályosan válogathatott 40 évesen a jelentkezők között. Az más kérdés, hogy elég magasra tette a lécet, így nem lett onnan kapcsolata.

2021. okt. 3. 12:56
 29/30 anonim ***** válasza:
Lehet élőben én is találnék magamnak párt csak ne lennék ennyire félős.
2021. okt. 3. 13:59
 30/30 anonim ***** válasza:
Egy szép nőnek mindig könnyebb. Egy átlagos, negyvenes nő dugásra válogathat, de párkapcsolatra már csak nyomik jelentkeznek. És nem azért mondom ezt, mert olyan magasan van a mérce nálam.
2021. okt. 3. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!