Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai világban könnyebb dolga van a nőknek a társkeresésben?
Egy normális férfi kap nőt és egy normális nő is... Ez ilyen egyszerű.!
N
10
Tevedés! Ha meghallom ezt a szót, hkgy alkalmi....én már hanyagolom is az illetot.
Még mindig: egy hetero pár az egy férfi és egy nő, aki kapcsolatban van. Vagy ugyanolyan nehéz normális párkapcsolatot találni, vagy ugyanolyan könnyű. Aki szerint a nőknek sokkal könnyebb, az leírná, hogy ők kikkel vannak párban? Egymással?
Ugyanez hatványozottan igaz, ha jöttök a fas2körhintázással. Mikor egy nő 10 pasit felszed egy hónap alatt, akkor az azt jelenti, hogy 10 pasi jutott alkalmi szexhez, de csak 1! nő. Jó reggelt!
"Aki szerint a nőknek sokkal könnyebb, az leírná, hogy ők kikkel vannak párban?"
A legjobban kinéző férfiak több nőt is tartanak egyszerre.
"Mikor egy nő 10 pasit felszed egy hónap alatt, akkor az azt jelenti, hogy 10 pasi jutott alkalmi szexhez, de csak 1! nő."
De mindig ugyanazok a pasik dugják végig az összes ilyen nőt.
16. Konkrétabban, pl nem tudtak kielégíteni. ( A többség legalábbis nem tudott, csak egyetlen férfi). Leginkább erre gondoltam. De ez 1 dolog. Volt aki még csak kellemessé se tudta tenni a dolgot. az orális szexet például. Harapdált fájdalmasan, hiába szóltam rá, aztán már inkább simán felkeltem és otthagytam. Volt amelyik az ujjaival úgy szétfeszítette ott lent, hogy fájt,+ volt akinek szúrt a körme ujjazáskor. Az istennek se nyírta le rendesen. + 1 aki cseppet igênytelen volt. Elvárta volna hogy ott helyben a pisis izzadt farkát a számba vegyem mindenféle mosdás nélkül🤮 hát köszi de nem.
De volt extrém kis mérettel is probléma, ês extrém naggyal is, bár ezek inkább testi összeférhetetlenségek, erről senki sem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!