Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen miért jön egy csomó ember a mit dolgozol vagy mit tanulsz kérdéssel ?
Komolyan, mintha csak a szakma érdekelné az embereket. Most is megkérdezte valaki, hogy dolgozok-e. Mondtam neki, hogy még tanulok, megkérdezte mit. Eddig még oké. De azóta arról faggat, hogy hol fogok dolgozni és mit, mik a terveim munka téren, milyen területen leszek. Ezek az emberek tulajdonképpen mit akarnak?😂
Nem gondolom, hogy ez alapján kéne párt választani.
Nem tudom milyen embereket húzol jobbra, de srácként mondom, én életemben nem kérdeztem meg nőtől Tinderen, hogy "naosztmennyitfogszkeresni".
Nyilván ha prolikra célzol, akkor ne csodálkozz hogy zsák a foltját.
Mert hosszú távon előre tervez.
Látni szeretné, hogy érdemes e veled kezdeni.
Ha egy büfészakos álmodozó vagy, akinek lövése sincs, milyen munkát szeretne/tud végezni ha befejezi a sulit, azaz nem látja biztosítottnak, hogy el tudd tartani magad egy kapcsolatban vagy fizetni a részed, ha összeköltöztök, az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!