Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg inkább osztoznának egy magasabb státuszú férfin, minthogy adnának esélyt egy alacsonyabb státuszúnak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 18:40
21/25 anonim válasza:
#20 Szeretők mindig is voltak. El sem hinnéd, néha milyen embereknek van szeretője. :-(
Viszont az átlag normális nő egyedül van, amíg nem talál megfelelőt. Ennyi.
Amúgy nem is értem, miért lenne jó neked, kérdező, ha valaki rád fanyalodna ahelyett, hogy vonzódik hozzád.
22/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk mára már ezt is kétlem, hogy az "átlagos normális nő..."
Volt barátnőmről is azt hittem, hogy egy átlagos normális nő...
2021. szept. 27. 17:21
23/25 anonim válasza:
Ja, hát az nem a mi hibánk, ha nulla emberismerettel nem tudsz jól választani. De az is lehet, hogy te voltál vállalhatatlan, mi nem tudhatjuk ugye. Normális emberek vannak normális kapcsolatban, ha sikerük nekik. Nem rohannak, kivárják.
24/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon függ attól mikor mintavételezel. Pár éve még akkor normális ember lettem volna mintapárkapcsolattal. Most meg pont nem.
Unokatestvérem is gyorsan elvált vége egy kb 30 éves kapcsolatnak és 50 évesen bohóckodik magamutogatva gyerekkori szerelmével. Szerintem féreg egy világ ez.
2021. szept. 27. 21:03
25/25 anonim válasza:
Mi baj a válással? Azért mert kapcsolatok véget érnek, nem a világ féreg. Semmi baj nincs ezzel. Tanulj meg boldog lenni egyedül is és kapcsolatban is. Semmi sem tart örökké és nem is baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!