Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ebben kettős mérce van, hogy ha egy férfinak nincs jogsija vagy autója, akkor az negatív ismerkedés szempontjából, de ha egy nőnek az semleges és nem hátrány?
"Csak a nő lehet trampli, a férfi mindig top kell legyen."
😂😂😂😂😂
Most azt mondod, ami az utcán van, az a maximum, amit ki tudtok hozni magatokból?
50
De konkrétan azzal fenyegettek hogy megvernek? Ezek ám a férfiak (khm kisfiúk).. :D
"Ha egy nő elvárja a jogsit, kocsit, akkor pffff, előre sajnáljátok, sofőrnek kell a pasas, stb., de ha meg én leírom, hogy nekem sose volt elvárás a kocsi, akkor meg le vagyok hordva minden xaréletű ronda nőnek és verekedéssel is fenyegetve lettem privátban. :D"
először is, azért lett megmondva, hogy ha egyszer meglátlak, köszönsz a betonnak mert lehordtál mindenféle csicskának akihez TE nem nyúlnál bottal se, le se köpnél meg hasonlók én meg nehezen viselem ha egy felvállaltam nyomorult életű színvonaltalan nőnek van velem szemben ekkora arca... én nagyon nem az a kategória vagyok akinek megfelel egy 18 éves autóba beszálló hitellel terhelt putriban élő Gizi, nem akarom hogy pillanatig is bárki azt higyje hogy neki akár alkalma nyílhatna arra hogy engem elutasíthasson, vszeg észre se venném élőben. :D
az agyunk meg úgy működik, hogy szeretnénk ha nem várnának el a szép nők mindenféle dolgot amiket ők nem tudnak nyújtani hanem legyenek szeretetteljes, őszinte kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!