Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ebben kettős mérce van, hogy ha egy férfinak nincs jogsija vagy autója, akkor az negatív ismerkedés szempontjából, de ha egy nőnek az semleges és nem hátrány?
Haha igen 41-es írd ki a társkeresőben mint egy álláshirdetésnél a B kategóriás jogosítványt ...
Előre sajnálom a palit aki sofőrnek kell , de mint ember nem érdekel csak hogy érted mit tud tenni ... szomorú nap lesz ha randira megy majd veled ..
43
Ha a jogsi valóban nem akkora cucc, akkor neked miért nincs?
"Ez mondjuk akkor lehet fair, ha nem vágnának pofákat ha elhanyagolod a szakállad"
Azért nem ártana, ha saját magadat is zavarna, hogy gusztustalan a szakállad, nem csak a nők miatt szednéd össze magad.
38
Gondolom mert nő vagy, csak velük mernek kemények lenni és csak itt az oldalon névtelenül.. A valóéletben meg se tudnak szólalni egy szebb nő közelében.
23F
Még mindig nem értem, hogy működik a nyomorék agyatok.
Ha egy nő elvárja a jogsit, kocsit, akkor pffff, előre sajnáljátok, sofőrnek kell a pasas, stb., de ha meg én leírom, hogy nekem sose volt elvárás a kocsi, akkor meg le vagyok hordva minden xaréletű ronda nőnek és verekedéssel is fenyegetve lettem privátban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!