Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ebben kettős mérce...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ebben kettős mérce van, hogy ha egy férfinak nincs jogsija vagy autója, akkor az negatív ismerkedés szempontjából, de ha egy nőnek az semleges és nem hátrány?

Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 11:20
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
96%
Amíg itt fortyogtok, addig keresek inkább valakit, akinek nem az élete fejtörése, hogy egy kicseszett jogsit letegyen. Igazatok van, tőletek nem vár el senki semmit, meg is rohadhattok itt az oldalon, úgyis minden energiátok az itteni vernyákolásba és a maszturbálásba fektetitek, valószínűleg azért hiányosak az olyan alapvető készségeitek, mint a vezetés vagy a szociális készség. Majd megcsinálja más helyettetek, nyugi. Majd lesz kapcsolatra más. Majd lesz családja másnak. Erről szól az evolúció.
2021. szept. 26. 15:19
 42/60 anonim ***** válasza:
68%
Kinek a nyomorán élvezkedtem?! :D
2021. szept. 26. 15:22
 43/60 anonim ***** válasza:
22%

Haha igen 41-es írd ki a társkeresőben mint egy álláshirdetésnél a B kategóriás jogosítványt ...

Előre sajnálom a palit aki sofőrnek kell , de mint ember nem érdekel csak hogy érted mit tud tenni ... szomorú nap lesz ha randira megy majd veled ..

2021. szept. 26. 15:23
 44/60 anonim ***** válasza:
66%
Én már kezdek biztos lenni, hogy ezek vagy trollok, vagy valami szellemi visszamaradásban szenvednek, mármint a 43as félék. Igen szívem, pontosan erről van szó. Csak az a lényeg hogy jogsija legyen, semmi más nem fontos. Most boldog vagy? Élhetsz tovább a keserű életedben, ahol még sofőrje se lehetsz egy nőnek se
2021. szept. 26. 15:26
 45/60 anonim ***** válasza:
58%

43

Ha a jogsi valóban nem akkora cucc, akkor neked miért nincs?

2021. szept. 26. 15:29
 46/60 anonim ***** válasza:
85%

"Ez mondjuk akkor lehet fair, ha nem vágnának pofákat ha elhanyagolod a szakállad"

Azért nem ártana, ha saját magadat is zavarna, hogy gusztustalan a szakállad, nem csak a nők miatt szednéd össze magad.

2021. szept. 26. 15:38
 47/60 anonim ***** válasza:
83%
óóó 46-os tudod hogy van ez, ők lehetnek elhanyagolt büdös bunkók, akkor is JÁR nekik az A kategóriás nő, mert.....CSAK
2021. szept. 26. 15:47
 48/60 anonim ***** válasza:
0%
47: Fordítva: Csak a nő lehet trampli, a férfi mindig top kell legyen.
2021. szept. 26. 17:22
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

38

Gondolom mert nő vagy, csak velük mernek kemények lenni és csak itt az oldalon névtelenül.. A valóéletben meg se tudnak szólalni egy szebb nő közelében.

23F

2021. szept. 26. 17:59
 50/60 anonim ***** válasza:
82%

Még mindig nem értem, hogy működik a nyomorék agyatok.

Ha egy nő elvárja a jogsit, kocsit, akkor pffff, előre sajnáljátok, sofőrnek kell a pasas, stb., de ha meg én leírom, hogy nekem sose volt elvárás a kocsi, akkor meg le vagyok hordva minden xaréletű ronda nőnek és verekedéssel is fenyegetve lettem privátban. :D

2021. szept. 26. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!