Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ebben kettős mérce...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ebben kettős mérce van, hogy ha egy férfinak nincs jogsija vagy autója, akkor az negatív ismerkedés szempontjából, de ha egy nőnek az semleges és nem hátrány?

Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 11:20
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
0%
30as, engedd el a csaj álomvilágban él ... multinál dolgoznak bruttó 400ért ketten vettek hitellel autót és lakást Kőbányán és erre veri mert azt hiszi ez nagy szám hat nem az ... ahogy ő sem
2021. szept. 26. 14:40
 32/60 anonim ***** válasza:
3%
nemhogy nem nagy szám, vszeg az életkedvünk menne el ha meglátnánk meztelenül, olyan lehet :D és bármikor lenne egy milliomos qrvája ha akár egynek is kellene
2021. szept. 26. 14:42
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
bár nem én vagyok a 28-as, de egy pillanatig ne hidd már el, hogy te képes vagy bárkit megalázni :D még a gondolat is nevetséges. bár gondolom otthon ülsz a gép előtt és vered a f*rkad, hogy jujj de jól megmondtam neki :D ez a legnagyobb boldogság az életedben. na ez elképesztően szánnivaló kiscsillag. minek kamuzna neked bárki, hiszen azt sem tudod ki ez az ember. mi értelme lenne? gondolom erre már nem tudsz normális választ adni, csak fújod, hogy jujjci de megmondtam neki a magamét, miközben teljesen biztos vagyok benne, hogy k*rva szomorú életed van, úgyhogy én csak azt kívánom neked, hogy ne ez legyen a napi boldogságod, hogy random idegeneknek szólogatsz be totál gyerekes baromságokat
2021. szept. 26. 14:43
 34/60 anonim ***** válasza:
95%
kedves 31-es, ellenben te mit tudsz felmutatni? anyuci pincéjében egy szobát?
2021. szept. 26. 14:44
 35/60 anonim ***** válasza:
0%

És ő minek jönne be dicsekedni a semmivel ?

Az egójának kell mert a pasija egy papucs ( épp főz ) és egy puhább kispöcsű hiteles panel lakó

2021. szept. 26. 14:44
 36/60 anonim ***** válasza:
96%
Ha szerinted azért papucs egy férfi, mert főz, akkor teljesen érthető, hogy sikertelen vagy a nőknél. Vajon Gordon Ramsay is egy papucs a logikád alapján?
2021. szept. 26. 14:47
 37/60 anonim ***** válasza:
96%
édes isten... nem is ugyanaz a két ember... gondolom, ha a nő főz, akkor nem papucs, hanem ez a kötelessége :D még, jó, hogy az ilyen csökötteket messziről el tudom kerülni.
2021. szept. 26. 14:47
 38/60 anonim ***** válasza:
97%

Nem dicsekedni jöttem, hanem kicsit azért leírni a valóságot. Huszonévesen amit mi elértünk, átlag feletti. Azt meg ti költitek hozzá, hogy Kőbánya, panel, bruttó 400, meg, hogy papucs a párom.

De legalább megéltem azt is, hogy egyikőtök veréssel fenyeget privátban. Azért, mert azt állítom, hogy szép nő létemre nem várom el, hogy legyen a másiknak kocsija (pláne nem 15m +) és nem kell alám raknia medencés házat. :D

2021. szept. 26. 14:57
 39/60 anonim ***** válasza:
0%
Ha annyira jól megy ne itt élvezkedj mások nyomorán
2021. szept. 26. 15:07
 40/60 anonim ***** válasza:
96%
Persze, mert ti elhordhatjátok mindenféle sz*rnak a női nemet, de más bezzeg tartsa tiszteletben a kicsiny érzéseiteket... Hát fordítva ültök a lovon
2021. szept. 26. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!