Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajozás elsősorban a kommunikációs képességeken múlik?

Figyelt kérdés
Nyilván bizonyos szintű külső meg kell legyen, de azután végülis az számít inkább, hogy ügyesen kezdeményezz, jó témákat hozz fel, oldd a hangulatot humorral, fenntartsd a lány érdeklődését és éreztesd vele, hogy kíváncsi vagy rá. Ha ez megvan akkor elvileg jó úton jársz, még ha nem is jön össze mindenkivel több.

2021. szept. 24. 20:57
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
77%

Mi ez a sok hülye válasz?

Igen, ha valaki megfog a külsejével az a következő pont, hogy mennyire jó vele beszélgetni. Egyáltalán nem izgat a másik anyagi helyzete főleg nem az ismerkedés első szakaszában.

2021. szept. 24. 22:49
 22/45 anonim ***** válasza:
0%

*"Van egy ahol a medencémben ülök, és a két méteres tv-m nézem közben"

Na ezért én is rád írnék! Még életemben nem láttam embert, aki a kocsijából nézi a tv-t. Az mennyire kényelmes?

2021. szept. 25. 04:05
 23/45 anonim ***** válasza:
69%
Egy ronda férfira soha nem írnak rà a nők (még a nyugdíjasok sem), max. azok akik le akarjàk húzni.
2021. szept. 25. 05:55
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
23-as A jó pasikra sem írnak rá, nem érdemes a semmire irigykedned.
2021. szept. 25. 06:03
 25/45 anonim ***** válasza:
24%
Én nem irigykedek semmilyen pasira sem, mivel nő vagyok. Csak leírtam az igazat.
2021. szept. 25. 06:15
 26/45 anonim ***** válasza:
25-ös Akkor azt is leírnád, hogy hány pasira írtál rá ismeretlenül?
2021. szept. 25. 06:44
 27/45 anonim ***** válasza:
91%
Igen, kell egy jó duma,közös téma,némi magabiztosság,ami ad egy jó kisugárzást.
2021. szept. 25. 07:07
 28/45 anonim ***** válasza:
94%

Hagyjuk már a külsőt!

Írtam már itt az őr haveromról. 190 centi, vékony, szikár sportos, nincs 30.

Olyan nők állnak vele szóba, hogy el nem hiszem. Gyönyörű, fullos diáklányok, dögös MILF doki főorvosnők, meg hasonlók. De ha nem tudja őket egyből a buliban/buli után megdugni, akkor soha. Mert amint megtudják, hogy őr, és az anyukájával lakik egy panellakásban, na onnantól le sem köpik.

2021. szept. 25. 08:14
 29/45 anonim ***** válasza:
32%

28 ki akarna egy őrtől aki anyujaval él komolyat?

Te akarnal egy takaritotol aki a szuleivel él?

2021. szept. 25. 08:31
 30/45 anonim ***** válasza:
51%

29.-nek.

Nem vagyok a nő pénzére szorulva. És teszek a papírjára is, amit a fősulin összecumizott.

Ha fullos a csaj, az sem érdekel, ha X-et ír a neve helyére.

De őszintén, szerinted hány pasit zavarna, hogy takarít és az anyjával él: [link]

2021. szept. 25. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!