Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozás elsősorban a kommunikációs képességeken múlik?

Mi ez a sok hülye válasz?
Igen, ha valaki megfog a külsejével az a következő pont, hogy mennyire jó vele beszélgetni. Egyáltalán nem izgat a másik anyagi helyzete főleg nem az ismerkedés első szakaszában.

*"Van egy ahol a medencémben ülök, és a két méteres tv-m nézem közben"
Na ezért én is rád írnék! Még életemben nem láttam embert, aki a kocsijából nézi a tv-t. Az mennyire kényelmes?

Hagyjuk már a külsőt!
Írtam már itt az őr haveromról. 190 centi, vékony, szikár sportos, nincs 30.
Olyan nők állnak vele szóba, hogy el nem hiszem. Gyönyörű, fullos diáklányok, dögös MILF doki főorvosnők, meg hasonlók. De ha nem tudja őket egyből a buliban/buli után megdugni, akkor soha. Mert amint megtudják, hogy őr, és az anyukájával lakik egy panellakásban, na onnantól le sem köpik.

28 ki akarna egy őrtől aki anyujaval él komolyat?
Te akarnal egy takaritotol aki a szuleivel él?

29.-nek.
Nem vagyok a nő pénzére szorulva. És teszek a papírjára is, amit a fősulin összecumizott.
Ha fullos a csaj, az sem érdekel, ha X-et ír a neve helyére.
De őszintén, szerinted hány pasit zavarna, hogy takarít és az anyjával él: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!