Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozás elsősorban a kommunikációs képességeken múlik?
Akiknel a nő gondolkozik azon amin a kerdezo.
Hogy kezdeményezni akar megszolitja milyen témát mondjon oldja a hangulatot, fenntartsa az erdeklodest. Es nem a pasi. Ő ezt csak kiváltja a nőből.
Akár csak egy egy jol időzitett mosollyal, vagy huzd meg ereszd el dolgokkal, vagy egy egy jol betalált szóval, stb.nem kell ehhez sok. Es már facen ott lihegnek utána hogy jelolje őket vissza. Aztán vagy visszajeloli vagy epp pont nem..stb. ha nem akkor a csaj személyesen is nyomulni kezd jatsza a sertodottet várja a kaparást ugye..
Aztan ő nem kapar..de megint egy jol időzitett mosoly azert befigyel..
Aztan igy sorban a tobbi.
Leírom őszintén.
Elhízott 40-es férfi vagyok.Mocskosul tele vagyok, a válság alatt is nőttek a bevételeim, de a pénzem ellenére, néha elég egyedül vagyok.
Ilyen oldalakon is fennvagyok, nem tudom miért,csak néha írogatni.
Meg pár társkeresőn is.
Nem hazudok én semmit, leírom, hogy elhízott 40-es,kopaszon, aputesttel ismerkedne.
Aztán kirakok pár képet, egy a cégem telephelyén van az egy éve vásárolt Range Rover terepjárómban.Van egy ahol a medencémben ülök, és a két méteres tv-m nézem közben.Meg van egy balatoni is, ahol a nyaralómban vagyok.
Nem túlzok, elég sokan rámírnak, pedig nem vagyok egy bőbeszédű ember.
Titkom nincs, csak ennyi, pár képet kiraktam magamról.
#14: "Vagyis igen."
Mit vagyis igen? Próbálj már meg egyértelműen fogalmazni.
"Ő csak leírta a tényeket."
Ami vele történt. Ez egy bizonyos tény a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!