Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelen külsejű fiúk, hogy tudtátok elfogadni, hogy soha nem lesz bombázó barátnőtök, hanem be kell érnetek egy kevésbé szép csajjal?
Nana! Én már 48 vagyok. 25 éve aktmodell is voltam, olyan izomzatom volt, és jó pénzt kaptam érte. De a szüleim egy csomó gátlást neveltek belém, ezért féltem szép lányokkal randizni, még akkor is, ő hívott meg (habár akkoriban sokat ittam). Szóval fontosabb az énkép, mint a külső, higgyétek el. Én átéltem.
És láttam olyan fiúkat, akik nem is akartak jól kinézni, mégis sok lánnyal jártam - mert szerette őket, ha 1-2 napig is.
Ne beszéljétek le egymást egy lányról sem.
Ismerek most egy nőt,sportos,nem nagymellű,mégis észveszejtő,milyen elképesztően szép. Huh!!! Szóval ez is relatív,kit nevezünk jó nőnek!
32#
Viszont ha senkit nem érdekelsz, akkor sosem lesz önbizalmad, és így sosem leszel vonzó a nőknek.
Az önbizalom a tapasztalatokon is múlik
26-os, ez nem igy mukodik.
A kicsit tulsulyos no amint lefogy, es megkapja a figyelmet azoktol a ferfiaktol is, akik valojaban tetszenek neki, abban a szent pillanatban, elso szep mosolyra dobbant (de minimum megcsalja) az atlagjozsi mellol, akivel meg kellett alkudnia.
35#
Mindig is ilyen magabiztos férfi szerettem volna lenni, hiszen tudom hogy csakis ez nyerő a nőknél, és az életben is nagyon fontos, az egyik legfontosabb.
De ez nem ingyen van, hanem ajándékban megkapod, vagy nem kapod meg, nem parancsszóra terem, hanem megfelelő élettapasztalatokra, és a sziklaszilárd jellemre épül.
Ha valaki nem olyannak születik, hogy határozott legyen a fellépése, és kizárólag kudarcok érik egy területen, akkor ott azon a területen soha nem lesz önbizalma, mert nincs rá alapja.
Ez olyan mintha vállakoznál de nincs meg rá a tőkéd, nem fogsz tudni elindulni.
Ha kapsz hitelt elindulhatsz, de azt sem osztogatják bőkézzel
36-ossal egyetertek.
Hiaba vagyok pl egeszen jo versenytancos, ismerkedesben mindig is sikertelen voltam. Akadt persze itt-ott baratnom (<10; 34 eves vagyok). De sosem olyan, akit en valasztottam, mindig ha eszrevettem, hogy valakinek tetszem, akkor leptem, hiszen elegge ki voltam ehezve :D
Volt belole nagy szerelem is, meg egyetlen egyszer futo kaland is.
Szoval nem nagyon nezek ki eleg jol, emiatt elutasitanak, tehat nincs onbizalmam, es igy tovabb -> ordogi kor.
Ja es a tanctudasommal is bekaphatom :D Egyszer voltunk egy eskuvon, azt kepzeljetek el, hogy meg kellett kernem a hugomat, hogy tancoljunk egyet, hogy kideruljon eleg jol megy nekem. Mert addig mindenki (!!) visszautasitott, akit felkertem. Mindenki!
Es ettol legyen onbizalma az embernek :D :D Mert ez meg csak tanc, en nem tapizok, nem dorgolozok, normalisan csinalom.
Na szoval ennyi. Kinezet mindenek felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!