Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkelette érdeklődésmet egy buszvezető.Hogyan ismerkedhetnék meg vele, vagy tudhatnám meg lenne e nála esélyem?
Láttam már , hogy mások is írnak ki kérdést buszsofőrökről, hátha esetleg ők tudnának tippet adni?
Szóval egy megyeszékhelyen élek egy lakótelepen, és néha az egyik ottani járaton láttam már többször, de kiszámíthatatlan, hogy mikor melyik buszon van uaz a sofőr. Egyszer egy tök más helyen vártam egy buszt, és egy másikon volt csak megállt a megállóba,én meg pont az elsőajtóval szemben álltam, és észre vettem, hogy engem nézett.
De amikor arra a buszra szállok fel amin ő van, azt általában a hátsó ajtókon mert nem mindig nyissa ki az elsőt. De attól még észre vehet?
A nőknek mindig az kell aki elérhetetlen:
1. Nő férfi
2. Családapa
3. Foglalt pasi
4. Gazdag bróker, bankár, folyton utazó üzletember
5. Buszsofőr
6. Orvos, ügyvéd, jogász, informatikus
7. Kigyúrt, szupercsávó, superman testtel...
Mindig csak az elérhetetlen. Aki elérhető, akivel tényleg működne egy igazi napi kapcsolat az nem érdekes....
Hát nézd nem olyan értelemben, hanem egyszerűen 'technikai' okokból. Ez olyasmi mint a helyes srác a buszon, vagy a színész a sorozatból.
A busz vezető A-ból B-be vezeti a buszt, nem ismerkedni van ott konkrétan a munkáját végzi.
A nőknek tényleg mindig az kell, aki nem veszi őket figyelembe akinél esélyük nincs, mert így:
1) Van kihívás
2) Úgyse lesz belőle IGAZI kapcsolat ezáltal nem kell félteniük hogy valaki számon kéri őket, változtatniuk kell, alkalmazkodni, mert vagy távkapcsolat lesz, vagy semmilyen, vagy szeretői státusz...
Én ezt sajnos látom....
Sok incel irigykedik…😂
Hajrá kérdező!
Szerintem köszönj rá felszálláskor, egy papíron add oda neki az elérhetőséged. Mond neki, ha akar, megkeres, ha nem kidobja.
Onnan tudni fogod, és nem vonod el a figyelmét sem a munkától.
És a neved ne momd meg azért. Elég egy email, telefon csak….a többit meg majd utánna! Sok sikert!☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!