Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felkelette érdeklődésmet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkelette érdeklődésmet egy buszvezető.Hogyan ismerkedhetnék meg vele, vagy tudhatnám meg lenne e nála esélyem?

Figyelt kérdés

Láttam már , hogy mások is írnak ki kérdést buszsofőrökről, hátha esetleg ők tudnának tippet adni?

Szóval egy megyeszékhelyen élek egy lakótelepen, és néha az egyik ottani járaton láttam már többször, de kiszámíthatatlan, hogy mikor melyik buszon van uaz a sofőr. Egyszer egy tök más helyen vártam egy buszt, és egy másikon volt csak megállt a megállóba,én meg pont az elsőajtóval szemben álltam, és észre vettem, hogy engem nézett.

De amikor arra a buszra szállok fel amin ő van, azt általában a hátsó ajtókon mert nem mindig nyissa ki az elsőt. De attól még észre vehet?

2021. szept. 22. 17:25
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Sajnálom ha gagyi a kérdésem, és ha csak vki ezért írna akkor inkább ne tegye.

29 vagyok, a pasi is hasonló korú lehet, max. 40

2021. szept. 22. 17:26
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezd meg, hogy kell jegyet venni az ő járatára.
2021. szept. 22. 17:29
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem nyissa hanem nyitja.
2021. szept. 22. 18:43
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Ne képzelj bele többet,otthon az asszony
2021. szept. 22. 20:00
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Kifelejtetted leírni a nemed
2021. szept. 22. 20:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már jöttem össze így buszsofőrrel. Felszálltam, előre ültem és a visszapillantó tükörben szemeztem vele. Elmentem vele a végállomásig (természetesen nem ott volt dolgom, direkt miatta) és ott ahogy leállította a járműt, odajött és megszólított. ;)
2021. szept. 23. 08:05
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
apa komplexus ... a legtöbb lány vagy nőnél jóval idősebb szokott lenni a sofőr férfi ..
2021. szept. 23. 09:18
 8/14 A kérdező kommentje:

6os.Ez valóban működhetne, de mivan ha nem szólít meg? Akkor nem kínos?

7es. Köszönöm a hasznos hozzá szólást. Írtam, hogy velem egykorú kb.

2021. szept. 23. 11:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd békén, van elege. Biztos családos.
2021. szept. 30. 23:04
 10/14 anonim ***** válasza:
10%

Na ,egy újabb sofőr fétises. Mit esztek rajtuk ennyire?

80% perverz kopaszodó fura alaknak néz ki.

Volt prosti ismerősöm és nem az igényes fajta, állitása szerint legtöbb kuncsaftja buszsofőr volt.

2021. szept. 30. 23:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!