Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nagyon elrémisztene, ha a hosszabb távú terveim között ezt említeném egy találkozón?
11#
Eléggé valószínű, de nekem mindegy lenne
Nem értem mi ebben a probléma?
Ez maximum akkor probléma ha a pasid Pesten lakik és ő nem akar vidékre menni.
Elsődlegesen az ár, vidéken sokkal kedvezőbb áron tudnék ingatlant venni, Budapesten és a budai agglomerációban ez teljesen esélytelen még hitelből is. Másodsorban mindig is itt éltem, vágyok egy kis nyugalomra és csöndre, sok volt már a pezsgés, mindennapos hangzavar, tömeg.
Hetente megyek a nagyszüleimhez autóval, akik 253 km-re laknak innen. Öcsém meccsire is nagyon sokszor kimegyek, aki nem pesti csapatban játszik, hanem egy dunántúli csapatban. Volt már egy próbám, kb. 40 percre laktam 3 hétig Budapesttől, mert a tulajdonos a nyáron fel akarta újítani az albérletet és ki kellett emiatt költözzek, nem jelentett gondot az ingázás. A kertészkedés pedig megnyugtat, itthon is csinálom kicsiben a teraszomon.
Értelemszerűen Budapesten élve az itt élő férfiakkal találkozom a leggyakrabban, nem vidékiekkel.
"Értelemszerűen Budapesten élve az itt élő férfiakkal találkozom a leggyakrabban, nem vidékiekkel."
Értelemszerűen csóró vidékiekkel már nem is ismerkedsz ugye?
Vagy hogyan kell ezt érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!