Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nagyon elrémisztene,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nagyon elrémisztene, ha a hosszabb távú terveim között ezt említeném egy találkozón?

Figyelt kérdés
Budapesten élek albérletben, amit egyre jobban unok. 1-2 éven belül ki szeretnék költözni innen vidékre, Pesttől kocsival max. 1 órára (elsősorban Fejér vagy Pest megyébe) egy kis faluba, mindenképp családi házba/ikerházba, ahol nagy kert van, meg tudom termelni magamnak a gyümölcsöket, zöldségeket. A munkahelyem nem adnám fel, naponta bejárnék Pestre dolgozni.
2021. szept. 18. 15:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
ez csak addig jó míg leírod.. aztán majd ha a fárasztó nap után haza kell utaznod.. 1 órát utazol, majd ki kell menni minden áldott nap a kertbe gazolni.. mellette semmi másra nem lesz időd. akkor majd elgondolkozol, hogy mégse olyan jó ez.
2021. szept. 18. 16:02
 12/22 anonim ***** válasza:

11#

Eléggé valószínű, de nekem mindegy lenne

2021. szept. 18. 16:04
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem értem mi ebben a probléma?

Ez maximum akkor probléma ha a pasid Pesten lakik és ő nem akar vidékre menni.

2021. szept. 18. 16:06
 14/22 A kérdező kommentje:

Elsődlegesen az ár, vidéken sokkal kedvezőbb áron tudnék ingatlant venni, Budapesten és a budai agglomerációban ez teljesen esélytelen még hitelből is. Másodsorban mindig is itt éltem, vágyok egy kis nyugalomra és csöndre, sok volt már a pezsgés, mindennapos hangzavar, tömeg.

2021. szept. 18. 16:10
 15/22 A kérdező kommentje:

Hetente megyek a nagyszüleimhez autóval, akik 253 km-re laknak innen. Öcsém meccsire is nagyon sokszor kimegyek, aki nem pesti csapatban játszik, hanem egy dunántúli csapatban. Volt már egy próbám, kb. 40 percre laktam 3 hétig Budapesttől, mert a tulajdonos a nyáron fel akarta újítani az albérletet és ki kellett emiatt költözzek, nem jelentett gondot az ingázás. A kertészkedés pedig megnyugtat, itthon is csinálom kicsiben a teraszomon.

2021. szept. 18. 16:14
 16/22 A kérdező kommentje:

Értelemszerűen Budapesten élve az itt élő férfiakkal találkozom a leggyakrabban, nem vidékiekkel.

2021. szept. 18. 16:15
 17/22 anonim ***** válasza:
#11. Ha mulcsot tesz a haszonnövény köré, akkor nem veri fel neki a gaz, így gyomlálnia sem kell.
2021. szept. 18. 16:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Okés ez.
2021. szept. 18. 17:33
 19/22 anonim ***** válasza:
Aztán jön a jég és elver mindent, vagy a tavaszi vagy miatt nem lesz gyümölcs a fán. Tapasztalat :/ lehangoló tud lenni. De én sem tudnák városba élni, nem hogy Budapesten.
2021. szept. 18. 20:56
 20/22 anonim ***** válasza:

"Értelemszerűen Budapesten élve az itt élő férfiakkal találkozom a leggyakrabban, nem vidékiekkel."

Értelemszerűen csóró vidékiekkel már nem is ismerkedsz ugye?

Vagy hogyan kell ezt érteni?

2021. szept. 18. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!