Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nagyon elrémisztene, ha a hosszabb távú terveim között ezt említeném egy találkozón?
Figyelt kérdés
Budapesten élek albérletben, amit egyre jobban unok. 1-2 éven belül ki szeretnék költözni innen vidékre, Pesttől kocsival max. 1 órára (elsősorban Fejér vagy Pest megyébe) egy kis faluba, mindenképp családi házba/ikerházba, ahol nagy kert van, meg tudom termelni magamnak a gyümölcsöket, zöldségeket. A munkahelyem nem adnám fel, naponta bejárnék Pestre dolgozni.2021. szept. 18. 15:30
1/22 anonim válasza:
Nekem tetszene, dehogy rémísztő ez.
3/22 anonim válasza:
Nálam inkább előnyt jelentene.
4/22 A kérdező kommentje:
#1&2&3
Ezt mindig is Budapesten élt, ott egzisztenciát felépített férfiként mondjátok?
2021. szept. 18. 15:36
6/22 A kérdező kommentje:
Elsődlegesen olyanok válasza érdekelne.
2021. szept. 18. 15:44
7/22 anonim válasza:
Ha leköltözöl hozzám egy pest megyei kisvaros kertesházába, azt termesztesz a kertben amit csak akarsz!😉
Csak ne nekem kelljen kapálgatni meg locsolgatni
8/22 anonim válasza:
Mi bajod a kertvárosos kerületekkel, vagy az agglomerációval? Itt a budai agglomerációban 1000nmes telkek vannak, de a 11. kerületben is rengetegen gazdálkodnak a Susulyka utca környékén, hatalmas telkeken! Közel van a villamos is!
9/22 anonim válasza:
Jártam pesten, de nagyon nem nyerte el a tetszésem, így maximálisan meg tudlak érteni. Vidéki vagyok és az egzisztenciám is ide köt, de így is hasonlóban gondolkodom hosszabb távon.
Jobb ízű és egészségesebb is a háztáji. #2-es voltam.
10/22 anonim válasza:
A 3-as vagyok!
Én sem pesti vagyok. Vidéken élek, és nagyüzemi állattartással foglalkozom. Csak szimpatikus volt amit írtál. Jó látni, hogy van még
ilyen mentalitású nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!