Huawei Mate 20pro-t szeretnék venni. Elrémísztettek, hogy tömegesen küldik vissza ezt a telókat, zöld csíkos kijelzővel! Jajjj! Érdemes megvenni?
Azt mondták,kétfajta kijelzővel érkezik ez a telefon,egyik az LG kijelző,másik meg egy kínai kijelző. Az LG-seknél zöld csíkos lesz a kijelző....brrrr, több százezer Ft-ot így hogy adjak ki? Jajjjj nekem.
Nem merem így megvenni. Mit tudtok tanácsolni?
Azt, hogy nyugodtan vedd meg! :)
Én is Mate 20 Pro tulaj vagyok (most is arról pötyögök :D ) és én is megszívtam, mert LG-s készüléket kaptam. Vissza is vittem, de a második, sőt, a harmadik(!!) készülékem is bezöldült, mert az is LG-s volt.
Aztán végül most már megoldódott a probléma, mert a 4. telefon már kínai (azaz BOE-kijelzős), ami már hibátlan. :)
Már én is úgy voltam vele, hogyha ez a készülék sem lesz jó, akkor elállok a vételtől, mert már nagyon elegem volt, de szerencsére nem így lett és azóta is imádom. :)
Egy dologra kell figyelni: ha 'neadjIsten LG kijelzőset kapsz és látod, hogy zöldül, akkor a Huawei-jel kell közvetlenül felvenni a kapcsolatot és a szervizbe küldeni a telefont! Van háztól-házig szolgáltatásuk, kb. 1, max. 1,5 hét alatt megfordul a telefon és egy vadiúj, hibátlan készüléket kapsz vissza. (Ugyanis a szervizben nem tökölnek a javítással, hanem egyből cserélik.)
Én itt csesztem el és ezért lett csak a negyedik készülékem jó. Mert az első 2 esetben én a viszonteladóhoz mentem vissza és ők a raktáron lévő darabokból adták a cseremodellt. (Mert benne voltam a 3 munkanapban és ugye ha 3 munkanapon belül viszed vissza, mindenképpen cserélniük kell.) Csak ugye a raktáron LG-s készülékek voltak...
A szervizben viszont figyelnek arra, hogy csak BOE-s telefont adjanak helyette.
Ha ezt tudtam volna, rögtön oda küldtem volna.
De nem hiszem, hogy nálad ez már bekövetkezne. A szolgáltatók már állítólag kiszórták a selejt modelleket és az új szállítmánnyal már nincs ilyen gond.
De mondom, ha esetleg mégis kifognál egy LG-set, akkor a szervizhez kell fordulnod. Kellemetlen hiba, főleg ennyi pénzért, de ezt (és talán a videós képességeit) leszámítva tényleg brutál jó telefon. :)
már jó ideje nem hoznak forgalomba lg kijelzőset, és volt egy nagyobb visszahívás is
minimális az esélye annak h lg kijelzőset kapj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!