Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek a TV-m javításával kapcsolatban. A TV típusa Videoton. A Hibajelenség a következő: Bekapcsolom a TV-t, és egy zöld csíkos kép jelenik meg. Mit tegyek?
Szerintem valami képcső hiba lesz.
Házilag ne állj neki megjavítani, ha nem értesz hozzá, mert a feltöltött kondenzátorok még akkor is agyonüthetnek, ha több napja ki van húzva a tv!
Szerintem vidd el,egy jó TV szerelőhöz,és nézesd meg vele.Ha 10-nél többet mond akkor SZERINTEM hagyd a TV-t.
Üdv!
A kék színvégfok tranzisztor a képcső végén lévő panelon.
Mivel nem értesz hozzá nem javaslom hogy te csináld, amúgy kijönne 500 forintból.
A szerelő gondolom nem fogja ennyiért kicserélni.
Mivel a koros készülékben feltételezhetően csontszárazak már az elektrolit kondenzátorok, így nem is tudom érdemes-e élesztgetni.
Úgy látom már egy kis sorvisszafutási hiba is csíkozza a képet (a vékony balról jobbra felfutó csíkok).
Kb 5 ezresre számíts ha beviszed, ha kihívod a szerelőt akkor ettől többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!