Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tényleg elrémiszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg elrémiszt titeket ha egy fiúnak huszonéves korában, előttetek még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat kérek.

Eddig két lány is azt hitte hogy már volt barátnőm, tehát nem nézek ki olyan rondán, csak eddig bizonyos okok miatt nem kezdeményeztem lányoknál.

Ha ez fekete pont nálatok, akkor miért az?

Amikor esetleg szóba kerülnek a dolgok, akkor érdemes füllentenem?

2010. aug. 31. 07:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
ez egyén függő.Mert van akinek az első kapcsolatából lesz életre szóló dolgo.Amúgy csak magamról tudok beszélni, engem zavar,mert fontos egy nőnek, h. már ismerjék, egy tapasztalatlan fiú nem biztos h. elviseli a női hülyeségeket, h. tudja mi kell egy nőnek stb.de ismerek kivételeket is.Ez függ a pasitól, h. ő mit tud a nőkről elméletileg.Nekem volt már 2 szűz barátom is,de nekik barátnőjük volt már előttem.de nem igazán tudtak alkalmazkodni.Szóval engem zavarna,de ha normálisnak talállak attól még lehet h. összejönnék veled.
2010. aug. 31. 07:59
 2/22 A kérdező kommentje:

Köszi, de így nem ismerkednék. Az ilyen dolgokból különben sem lesz semmi, ezt csak mondom neked, hogy szerintem ne is nagyon ajánlgasd másoknak se.

A kérdéssel kapcsolatban pedig köszönöm az őszinteséged!

2010. aug. 31. 08:08
 3/22 anonim ***** válasza:

első válaszoló:

Mivan ha szerencsétlen volt a srác és csak visszautasították őt mindig és ezért nem volt még barátnője?

De ha a legtöbben így fogják fel mint te akkor szerencsétlen gyereknek soha nem is lesz mert esélyt sem adtok rá hogy tapasztalatot szerezzen.

2010. aug. 31. 08:15
 4/22 A kérdező kommentje:

8:15: akkor ezt kell elfogadnom. Nem lehet mindenkinek barátnője.

Amúgy meg úgy konkrétan még soha sem próbálkoztam be lányoknál, így visszautasítás sem volt, mert nem volt mit visszautasítani.

2010. aug. 31. 08:21
 5/22 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Én egy szóval sem mondtam h.nem jönnék össze ilyen fiúval, sőt ha olvasod a végén oda van írva, h. megpróbálnám.De ez a fiútol si függ h. milyen(lehet nagy kaszanova is ha nem jön be a pasi akkor tök8, h. volt már barátnője vagy nem).Amúgy biztos vannak oylan lányok is akik pont úgy vannak, mint te.Amúgy a volt főiskolás csoporttársam 24 éves koráig nem járt senkivel, aztán a suliban megismert egy lányt, ennek már 3-4 éve és már gyerekük is van és házasok.Szóval van ilyen is.Engem nem kell lehúzni mert csak magamról beszéltem,de egy szóval sem mondtam, h. a kérdezőnek nem lehet még barátnője.Legyen normális és kész.Az is lehet h. rossz helyen keresett.Én elmondtam h. zavarna,de nem ítélek elsőre, ha jól elvagyunk akkor lehet belőle kapcsolat is.
2010. aug. 31. 08:42
 6/22 anonim ***** válasza:

Az elsővel nem teljesen értek egyet.

Sem a Nők, sem a férfiak nem úgy születnek, hogy tele vannak tapasztalatokkal a nemi életben, Te is voltál kezdő.

Másrészt, majdnem mindegy kezdő e vagy sem, ha figyelmes a férfi és mindent bele ad, hogy a Nőnek jó legyen.

Ez inkább belülről fakad.

2010. aug. 31. 09:30
 7/22 anonim ***** válasza:
Hazudj. Nem is azzal volt bajuk hogy szűz vagy, hanem konkrétan, hogy nem volt barátnőd még. Mondhatod, hogy volt, de nem volt köztetek semmi.
2010. aug. 31. 09:37
 8/22 A kérdező kommentje:

De sokan vannak olyan állásponton, mint az első. És őszintén szólva nem is csodálkozok rajta. Megértem.

Csak pech hogy későn jöttem rá...

2010. aug. 31. 09:39
 9/22 A kérdező kommentje:

9:37: a legnagyobb probléma nem is az hogy mi van ha megkérdezik, mert kevés az esélye hogy ez az elején szóba kerül.

A probléma az, hogy viselkedésben meglátszódik rajtam. Például csak barátkozni tudok lányokkal, de közeledni nem tudok hozzájuk. Egyszer valamelyik lány meg is kérdezte, hogy meleg vagyok-e, mert olyan fesztelenül tudok beszélgetni velük, de semmi többet nem tudok kialakítani.

Mert belül nagyon félek, hogy mit szólnának hozzá.

2010. aug. 31. 09:42
 10/22 Beatrix17 ***** válasza:
Voltam már szűz fiúval-én már nem voltam az-,és nagyon izgatott a tudat,hogy én avathatom be:)!Konkrétan Ő volt az első nagy szerelmem,és 6 évig voltunk együtt,kisebb nagyobb szünetekkel!Nagyon könnyen beletanult a dolgokba-azóta sem volt senkivel olyan jó,mint vele...
2010. aug. 31. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!