Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg elrémiszt titeket ha egy fiúnak huszonéves korában, előttetek még nem volt barátnője?
Őszinte válaszokat kérek.
Eddig két lány is azt hitte hogy már volt barátnőm, tehát nem nézek ki olyan rondán, csak eddig bizonyos okok miatt nem kezdeményeztem lányoknál.
Ha ez fekete pont nálatok, akkor miért az?
Amikor esetleg szóba kerülnek a dolgok, akkor érdemes füllentenem?
Köszi, de így nem ismerkednék. Az ilyen dolgokból különben sem lesz semmi, ezt csak mondom neked, hogy szerintem ne is nagyon ajánlgasd másoknak se.
A kérdéssel kapcsolatban pedig köszönöm az őszinteséged!
első válaszoló:
Mivan ha szerencsétlen volt a srác és csak visszautasították őt mindig és ezért nem volt még barátnője?
De ha a legtöbben így fogják fel mint te akkor szerencsétlen gyereknek soha nem is lesz mert esélyt sem adtok rá hogy tapasztalatot szerezzen.
8:15: akkor ezt kell elfogadnom. Nem lehet mindenkinek barátnője.
Amúgy meg úgy konkrétan még soha sem próbálkoztam be lányoknál, így visszautasítás sem volt, mert nem volt mit visszautasítani.
Az elsővel nem teljesen értek egyet.
Sem a Nők, sem a férfiak nem úgy születnek, hogy tele vannak tapasztalatokkal a nemi életben, Te is voltál kezdő.
Másrészt, majdnem mindegy kezdő e vagy sem, ha figyelmes a férfi és mindent bele ad, hogy a Nőnek jó legyen.
Ez inkább belülről fakad.
De sokan vannak olyan állásponton, mint az első. És őszintén szólva nem is csodálkozok rajta. Megértem.
Csak pech hogy későn jöttem rá...
9:37: a legnagyobb probléma nem is az hogy mi van ha megkérdezik, mert kevés az esélye hogy ez az elején szóba kerül.
A probléma az, hogy viselkedésben meglátszódik rajtam. Például csak barátkozni tudok lányokkal, de közeledni nem tudok hozzájuk. Egyszer valamelyik lány meg is kérdezte, hogy meleg vagyok-e, mert olyan fesztelenül tudok beszélgetni velük, de semmi többet nem tudok kialakítani.
Mert belül nagyon félek, hogy mit szólnának hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!