Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg elrémiszt titeket ha egy fiúnak huszonéves korában, előttetek még nem volt barátnője?
Őszinte válaszokat kérek.
Eddig két lány is azt hitte hogy már volt barátnőm, tehát nem nézek ki olyan rondán, csak eddig bizonyos okok miatt nem kezdeményeztem lányoknál.
Ha ez fekete pont nálatok, akkor miért az?
Amikor esetleg szóba kerülnek a dolgok, akkor érdemes füllentenem?
20/F vagyok, 8 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, nekem ő az első minden tekintetben. Ezt ő is tudja, még a kapcsolatunk elején megkérdezte. Őszinte voltam hozzá. És egyáltalán nem zavarta. Embere válogatja.
És az, hogy kinek hány barátja/barátnője volt, sokszor nem jelent semmit sem. Attól még lehet béna a párkapcsolatban.
Ha kínosnak érzed, hogy nem volt barátnőd és följön a téma, ahogy egy előttem válaszoló írta, füllentsd azt, hogy volt barátnőd már, de nem történt semmi olyan.
Sok sikert és kitartást!!
Első vagyok!
Senki nem figyel rám!!!
Már leírtam egy párszor, h. egy szóval nem mondtam h. nem járnék ilyen fiúval.Sőt.írtam h. szűz fiúval is voltam, abból az egyiknél én is szűz voltam.Egyszerűen azt magyarázom, h. igen zavaró lehet,mert nem tudni h. a másik mit tud nyújtani,de azt is elmondtam h. ha normális a pasi és megfelel az izlésemnek(stílus, viselkedés, külső,belső tulajdonságok),akkor szivesen megismerném és járnék vele.Sőt az is leírtam már h.vannak kivételek, lehet egy tapasztalatlan fiú is tökéletes, és egy tapasztalt is olyan, h. tuti nem kellene se rövid se hosszú kapcsolatra.Nem értem miért kell leoltani, h. "ha mindenki úgy gondolkodna..."jártam olyan fiúval is aki tele volt tapasztalattal és már az első csóknál tudtam h, nem kell belőle több.És az első fiú akivel jártam (nem volt szex),nagyon szerelmesek voltunk és nagyon boldogok.Az h. azt írom h. zavar azt ne úgy vegyétek már, h. elitélem vagy elkerülöm....,egyszerűen csak annyi h.tapasztalt emberként nem biztos h.teljesen biztonságban fogja érezni magát abban a kapcsolatban,de ez nem jelenti azt h. pár nap alatt nem változna ez az érzés.
Egyelőre nem érdekel a barátnőzés. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
De azért köszi a válaszokat mindenkinek!
Kedves 86%-os!
Ne legyél már paranoiás. Senki sem ítél el téged. A többiekkel együtt fölpontoztalak. Nem kell félni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!