Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor nem jön be neked a pasi és megírod neki, hogy nem egymást keresitek, nálatok is így reagálnak?
Beszélgettek, képet cseréltek, majd megírod neki, hogy: Bocsi, de nem egymást keressük.
Erre ő: Miért? Mi nem tetszik bennem? Milyen pasi az ideálod?
És a többi kérdés. Nem tökmindegy?
Vagy ez, vagy a másik véglet, amikor az a válasz, hogy egy "mocskos, büdös k-rva vagyok". Csak mert nem őt keresem :D
"Engem azért érdekelne, mert legalább javíthatnám azt magamon, hátha a kövinél már megfelelő leszek, bár már ismerkedni sem szoktam."
Ezzel az a baj, hogy nem objektíven néz téged senki. Ha elmondom neked, hogy nekem mi nem tetszik rajtad, és megváltoztatod, lehet, hogy a következőnek meg pont az tetszene, ahogy a változás előtt kinéztél.
"Engem azért érdekelne, mert legalább javíthatnám azt magamon, hátha a kövinél már megfelelő leszek, bár már ismerkedni sem szoktam."
De ez egyéni ízlés.
Minden embernek más az ízlése.
""Engem azért érdekelne, mert legalább javíthatnám azt magamon, hátha a kövinél már megfelelő leszek, bár már ismerkedni sem szoktam.""
A belső tulajdonságaidon, alapjellemeden, személyiségeden nem tudsz csak úgy változtatni. Az érdeklődési körödön sem.
#14 az EQ része fejleszthető.
Alapjellem:
Ha szar az alapjellem, el sem jut - jobb esetben - a kép cserèig
Èrdeklődèsi kör:
Lehet talàlni közös pontokat, amik èrdekessè tehetik a ffit
De hány ember volt már a történelemben , aki elkezdett csinàlni valamit mert egy számára fontos vagy érdekes szemèly is azt művelte
Kicserèlheted, az autód , a ruhàid , marketingelheted magad fotókon , de ha nem jössz be, akkor szemèlyes tali után fog elküldeni.
Kedves 8as!! Tudom kb 1%az esèlyem de....lány valamelyik ismerősèvel mèg összefuthatok,társkeresès közben!
Erre volt pèlda, nagyrészt kellemetlen volt de belefutottam barátnőkbe, testvérekbe. Ha az elsőnèl akit megismersz elvágod magad 1000%osan a bunkó vissza szólással akkor testvérénél barátnőinél is. Ha a második lánynak bejössz,legalább 0ról és nem mínuszból indulsz.
"Engem azért érdekelne, mert legalább javíthatnám azt magamon, hátha a kövinél már megfelelő leszek, bár már ismerkedni sem szoktam." Én is szóljak már hozzá:)
Hetero pasiként nézem a pasikat, egyik másik szerintem itteni kérdező, a 25 30 35 èves normális pasi akinek sosem volt barátnője kategória.
Némelyiken látszik az itt adott " tedd ezt és kelendőbb leszel a lányoknál" válaszok, nagyon félre értelmezése. Öltözz divatosan öltözz elegánsabban tanácsok után némelyiken úgy áll a ruha mint tehénen a gatya.
Na most képcserekor jűld a pasi egy képet ahol a gyk-s tanácsok szerinti az outfittje,lány meg azt látja ,hogy ez a pasi idétlen ronda.
Egy elutasító lány se fogja meg a pasi kezét,gyere menjübk vásárolni menjünk fodrászhoz,menjünk..... ahol egyénre szabottan megmutatja mi állna jól a pasinak.
Sőt pasiként a papíron ideállis lányoknál nem tudom megmondani miért nem tetszenek. Bár sokszor megvan a ruha cipő..csak nem tudják hordani.
Mert nem azt kell megmondani, hogy mit vegyen fel a másik, meg hogy hogyan viselkedjen, hanem önismeretre és önazonosságra kell tanítani.
Csak sokan azt hiszik, hogy ha kihozod magadból a legjobbat, akkor MINDENKINEK vonzó leszel, pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!