Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor nem jön be neked a pasi és megírod neki, hogy nem egymást keresitek, nálatok is így reagálnak?
Beszélgettek, képet cseréltek, majd megírod neki, hogy: Bocsi, de nem egymást keressük.
Erre ő: Miért? Mi nem tetszik bennem? Milyen pasi az ideálod?
És a többi kérdés. Nem tökmindegy?
Vagy ez, vagy a másik véglet, amikor az a válasz, hogy egy "mocskos, büdös k-rva vagyok". Csak mert nem őt keresem :D
Dettó.
Ha meg akarod őrizni a nyugalmad, akkor azzonnal tiltás mindenhonnan.
Jönnek a lepontozó incelkék. 😆
Amúgy amit 1-es írt, azt én is tapasztaltam. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
Szar dolog a visszautasítàs, de annak mèg szarabb aki vissza lett utasítva , pláne ha férfi - ego meg ilyesmi miatt ( bár èrdekelne, hogy ti hogyan reagàltok )
Ha a FFI nem kell/nem elég jó , közülünk sokan nem tudják kezelni,
Nem is tudom mi ilyenkor a legjobb visszautasitó szöveg:
A nem egymàst keressük: az azért lehet gáz, mert lehet neki azért mèg tetszel - igazàból csak te nem őt keresed.
Legyünk barátok: làtszólag mèg adsz is neki valamit könyörgöm , minek? Aki pàrt keres, olyan nőt keres akivel több mindent tud csinàlni mint az anyukàjàval
Nem az esetem: nyers, korrekt , de fàjdalmas lehet, csak ahogy a kérdező is írja, lehet nem fogjàk megèrteni, mert nem jutott el tudatig - bár volt példa rá a történelemben, hogy tudott fordítani az illető, de ilyen helyzetben szinte lehetetlen
Kegyes hazudozàs: mèg mindig az exem, el kell utaznom külföldre stbstb , ezzel az a legnagyobb probléma , hogy a másik fèl feleslegesen fantàziàlhaz, rosszabb esetben pedig vàr is akár
Ghosting: a màsikat hozod vele èrtetlen helyzetbe
Lényeg , fejben nem tudjàk kezelni, ha nem akarod vele folytatni , és legalább vàlaszra mèltatod akkor tényleg: vàlasz + tiltàs azonnal
Volt egy kérdés , ahol a fèl gyk beirta , mennyire jól kezeli az elutasitàst - sok púderes ,hagyjuk màr
Engem azért érdekelne, mert legalább javíthatnám azt magamon, hátha a kövinél már megfelelő leszek, bár már ismerkedni sem szoktam.
Egyébként ez fura is, mert itt mindenki kb lecsicskázza a pasit amiért visszakérdez, máshol meg azt olvasni hogy nyugodtan.
"A nem egymàst keressük: az azért lehet gáz, mert lehet neki azért mèg tetszel - igazàból csak te nem őt keresed."
Feltételezem, hogy olyan párt keres, aki őt keresi, és nem azt szeretné, hogy valaki fancsali képpel kényszerből randizzon vele.
#7-es látod, erről is írtam.
Milyen visszajelzést vàrsz azzal kapcsolatban ha nem vagy az esete?
- nőj 20 cm-t?
- legyèl barna hajú barna szemű
- legyèl vastagabb?
- legyen szebb az arcod , mèsz arcplasztikàra?
Megnèzik az összképet, vagy bejön nekik vagy nem. Legyél egészséges , fitt , ilyenek , ha meg azon múlik hogy bal helyett jobbra KELL fesülni a hajad , hogy tetsz a màsiknak, annyit is ér az egész
( Ha összejöttök akkor majd úgy is fog alakítani 😁)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!