Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, vonzódtok az elérhetetlennek tűnő férfiakhoz?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy olyanokhoz, akik látszólag érdektelenek, nem közeledik, nem flörtöl stb. Tehát semmi jelét nem mutatja a vonzalomnak.
Szükséges az, hogy lássátok a férfin, hogy tetszel neki, vagy enélkül is hajlandóak vagytok megtenni az első lépést?
2021. szept. 18. 13:07
2/10 anonim válasza:
Viccelsz? Nőként is azt írom, hogy sok nő akkor se teszi meg az első lépést, ha sejti, hogy tetszik neked. De ha te nem lépsz, akkor arra gondol, hogy annyira mégsem tetszik vagy félreértette.
3/10 anonim válasza:
Igen, három és fél éves korom óta a Mikulásról ábrándozom, hogy mikor hozza már nekem a csokit. Az üzeneteimet konkrétan meg se nyitja.
4/10 anonim válasza:
muci, hogyan? amikor a neten kismillió csaj meg pasi van, szerinted ma ki fogja a kisujját mozdítani egy másik emberért?
5/10 anonim válasza:
Amúgy sem teszem meg az első lépést, mert félek mi lesz. Hátha még úgy néz ki, hogy le sem szar akkor meg főleg, hogy nem teszek felé semmit.
6/10 anonim válasza:
Nem. Ha nem tart vonzónak, nem erőltetem magam rá.
7/10 anonim válasza:
Nem. Mert ha nem érezteti, nem mutatja ki hogy tetszem neki, akkor én azt úgy veszem le, hogy nem érdeklem.
8/10 anonim válasza:
Nem!
Pont így jártam nemrég. Szinte soha nem kaptam tőle visszajelzést.
Tegyél érte ha kell valaki, mert elveszíted.
9/10 anonim válasza:
Sosem teszem meg az első lépést.
10/10 anonim válasza:
Igen, ha egy gazdag adonisz az illető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!