Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megmondom a lányoknak, hogy társat keresek, akkor az lelombozza őket. Ha játszom az agyam, játszom az elérhetetlent, stb, az felcsigázza őket. De ők persze komolyat keresnek. Miért?
Nemrég megundorodtam az alkalmi szextől már, mert ahogy ott feküdtem szex után egy számomra idegen lány mellett, aki amúgy totál nem érdekelt, nem értettem mit keresek ott mellette és miért ilyenekkel szúrom el az időm. Azóta mondhatni társat keresek, akivel együtt tudnánk venni az élet akadályait, együtt tudnánk jövőt építeni, együtt lenne majd néhány év múlva családunk. Már korábban is voltak barátnőim, de most csak az érdekel, csak dugás nem.
Na mióta így ismerkedem március óta, azóta még nem is voltam nővel, nem találtam barátnőt. Szoktam is erről beszélni ismerkedéskor, hogy úgy érzem valamilyen változás állt be bennem és tudom már, hogy társat keresek. Itt sok csajon látom, hogy lelombozódik valahogy ezeket hallva. Kipróbáltam azt is, hogy úgy ismerkedem mint korábban, lazázósabbra véve a figurát, nem egyértelműen elmondva mit akarok. Akkor pedig már látom, hogy többen érdeklődnek, ha úgy viselkedem.
Illetve mióta felnőttebben állok a témához, azóta nézem például a lányok szokásait is. Például ismerkedéskor egy csaj múltkor eléggé lelombozott, amikor újságolta, hogy volt bent a barátnőivel kocsmázni, aztán annyira berúgott, hogy taxival vitette magát haza az albérletbe. Ilyen felelőtlen és gyerekes dolgokat csináló lányt nem tudnék most elképzelni barátnőnek, pedig eddig nem zavart volna a dolog. (Már én sem csinálok berúgásokat pár éve.)
20-25 éves lányokkal ismerkedem, akik szerintem a korosztályom.
26/F
Én fordítva vagyok. Kerestem a komolyat, szerettem volna mindezt, amit te. Szerető, megértő társat. De aki nekem tetszett, foglalt volt, akinek én tetszettem, nekem ő nem tetszett. A sorozatos kudarcok után inkább az alkalmi kapcsolatok mellett döntöttem. Már az sem érdekel, ha egy csaj dohányzik, iszik, bulizik. Feküdjünk le, szexeljünk jókat, többi nem érdekel.
Szerencsére, lett 3 állandó alkalmi partnerem (+1, akinek a szeretője vagyok, de ő ritkábban ér rá), nem nyavalyognak, nem kell lemondanom dolgokról, amelyekről párkapcsolatban le kellene és mindig van szex.
Általánosságokról fogok írni, biztos vannak kivételek.
Ma már minden egy játszma. Ha túl korán tisztázod mit akarsz és a nő még nem abban a fázisban van, hogy álmodozzon rólad, akkor elijeszted és letöröd. Nem játszod a játékát és nem engeded, hogy projektáljon rád vágyakat és tulajdonságokat. Ez fordítva is működik egyébként, csak talán más okból. Ha a nő teríti ki a kártyáit túl haamr, a férfi azért ijed meg olyankor, mert rögtön azt érzi hogy felelősség ül a vállára és megakarják kötözni, elszakítva a többi csajtól, akit megkaphatna.
Most aki az első randin arról beszél, hogy mennyire itta le magát és hogy okádott össze-vissza, az azt sejteti hogy komoly dolgokban gondolkodik? Már az sincs mint pár éve, hogy a szebb arcomat akarom mutatni, ami szintén egy hazug máz volt persze, de legalább mindenki úgy viselkedett hogy elakarta adni magát. Ma már az a trend hogy a celebek életét kell sugároznod, akiknek a legnagyobb történetük és dilemmájuk, hogy nem tudják eldönteni milyen ruhát kéne felvenniük a következő partira.
1. Én is voltam abban, amiben te.
Tizenévesen én is még csak kapcsolatot szerettem volna, de olyan 14-20 évesen ért jó pár csalódás/bántás/kiábrándulás a nők részéről, ezért olyan 20 körül úgy voltam vele, hogy jól van, akkor inkább kezdjünk el kefélgetni, ott legalább nem bánthatnak a nők, csak lerendezzük a szexet és kész.
Viszont ezt nem gondolom egy ördögi körnek, mert tizenévesen nem tudtam még pontosan mit akarok, csak hogy kapcsolatot, ami akkor annyit jelentett a fejemben, hogy szerelmes vagyok, ő is belém és közben sokat szexelünk, együtt vagyunk. Most már tudom mit akarok. ("társat keresek, akivel együtt tudnánk venni az élet akadályait, együtt tudnánk jövőt építeni, együtt lenne majd néhány év múlva családunk")
2. Eddig ezt láttam azokon a lányokon, akikkel kölcsönösen erős érdeklődés volt március óta. Igaz eddig 3 ilyen volt. (Mármint sokkal többel ismerkedtem, de a többieknél vagy ő nem jött be nekem, vagy én nem neki.)
26 évesen nem tudom milyen korcsoportban keresgéljek, ha nem 20-25 évesek között. A velem egykorú csajok sem vesznek észre kapcsolatra, nemhogy a tőlem idősebb nők, mert elég kölyökképem van, külső alapján sokszor 22 körülinek néznek.
3. Köszi! A játszmázásról, ahogy te leírtad, van valamennyire tudomásom. Eddig is alkalmaztam, hiszen akkor nem is tudtam volna alkalmi partnereket találni az utóbbi években, ha ilyen dolgokban nem vagyok egy kicsit ott. Csak azt hinném, hogy a normálisabb nőkhöz (akik a társamnak valóak), azokhoz lehet normálisan viszonyulni, nem kell játszmázni. Játszmázni csak a ribikkel kell, akiket felszedtem dugni.
Eddig ezt hittem, de akkor lehet nem így van.
" játszom az elérhetetlent, stb, az felcsigázza őket."
Csak szeretnéd! Hidd el, nem csigázol te fel senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!