Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy sokaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokaknak az kell, aki bunkó és elérhetetlen, aki meg kedves és odaadná magát, az nem?

Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
mert aki "kedves es odaadna magat" az alt ronda, nem kedves csak azzal akit kinezett maganak, es mindenki aki kicsit is jobban nez ki nala tuti bunko szerinte. legalabbis ha a gyakoris kedves es odaado fiukbol indulok ki:)
2019. okt. 17. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Hagyjuk a gyakoris inceleket. Inkább próbáljuk meg lélektani szemszögből megválaszolni a kérdést.

2019. okt. 17. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nemtom, szerintem halal egyszeru, csak azert mert valaki kedves es tetszem neki, ez nem feltetlen kolcsonos. lehet nincs meg a fizikai vonzalom, vagy nincs kozos erdeklodesi korunk stb. a bunko es elérhetetlen meg azert lehet vonto mert kuzdeni kell erte, ezaltal ertekesebbnek erzik. de felnott ember inkabb kolcsonos kapcsolatokra torekszik, csak tinik meg idiotak futnak olyan szeker utan, ami nem vesz fel.
2019. okt. 17. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert aki kedves és odaadná magát az általában mindenkinek pincsizik kritika nélkül és azzal telik az élete, hogy mások elismeréséért lihegjen, mint egy alárendelt szolga. Aki odaadja magát másoknak, az sokkal inkább odadobja magát.

Aki valóban kedves és odaadó, nem valami intő jelekkel teli szeretetéhes, mániákus alak, annak nincs problémája a nőkkel. Viszont ezek az emberek ugyanúgy megválogatják, hogy kivel, milyen mértékben azok és nem hagyják magukat megalázni, kiszolgáltatni.

Az a bunkók és elérhetetlenek előnye, hogy ha át is estek a ló túloldalára, legalább van saját akaratuk és feltételeznek maguknak valamilyen értéket, ami miatt nem szolgálnak másokat. Ez lehet rossz is persze, de kezdetben egy normális, alapvetően kedves ember sem tesz meg mindent a másiknak. A párom sem pitizett nekem. Sosem volt velem bunkó, de hozzám hasonlóan tartotta azért a távot és a mértéket és akkor tettünk egymás felé lépéseket, mikor a másik ezt viszonozta (nyilván valakinek el kell kezdenie ezt, és megelőlegezve a bizalmat, megtenni egy aránylag kicsi, de észrevehető első lépést, de nem az megy, hogy semmit sem kaptál a másiktól, de már teljesen aláveted magad az akaratának és mindent szabad neki veled szemben).

2019. okt. 17. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Én jóképű vagyok és kedves. Igaz senki után nem futottam még, lehet ezért nincs barátnőm. F31
2019. okt. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!