Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnik annyira elérhetetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik annyira elérhetetlennek, hogy találjak magamnak társat?

Figyelt kérdés

...annak ellenére is, hogy volt már barátnőm. Miután szákítottunk, évekig nem akartam senkit, most már viszont, egyre inkább nem bírom elviselni egyedül. Igazából sosem voltak sikereim a nőknél, egyetlen egy eset kivételével. Önbizalmam sem volt sok, nyilván ez az egyik ok. Az utóbbi időben viszont elkezdtem dolgozni ezen, azzal, hogy belevágok olyan helyzetekbe, amiktől félek, kihívást jelentenek(Csernus szerint ez az önbizalom növelés módja) és sokkal magabiztosabbnak is érzem magam, azonban mégis úgy érzem, hogy nem tudok senkit találni magamnak. Olyan, mintha nem tudnék hinni benne, hogy lehet még társam.

Ez miért van? A sikerélmények hiánya miatt? És mit lehet tenni, hogy ne tűnjön veszett ügynek?

28F

2021. aug. 1. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"Ez miért van? A sikerélmények hiánya miatt?":

Igen.

"És mit lehet tenni, hogy ne tűnjön veszett ügynek?"

Két dolgot lehet tenni. Vagy részegen elmész szórakozóhelyekre/koncertekre és rámászol a lányokra, vagy a másik jóval civilizáltabb, korodhoz illő lehetőség az online dating.

Nekem egyébként a koncerteken meg szórakozóhelyeken már volt sikerem, míg online nem.

2021. aug. 1. 14:33
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

Röviden?

Mert fiatal férfi vagy.

Fiatal férfi a kutyának sem kell a társkeresési piacon. Ha 30+ leszel, egy stabil egzisztenciával, lakással/jó albérlettel, 15 évnél nem idősebb autóval, akkor hidd el, majd lecsap rád valaki.

De nem a személyiségedért fog szeretni. Csak elvisel a pénzedért.

F

2021. aug. 1. 15:15
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Az biztos, hogy ha csak ölbe tett kézzel vársz, akkor nem sok esélyed van, hogy a helyzet megváltozzon. Tedd fel tehát magad egy netes társkeresőbe, akármennyire reménytelennek is érzed a helyzeted. Ne görcsölve csináld, hanem vedd azt egyfajta passziónak, hobbinak, hogy minden nap írsz mondjuk 5 újabb nőnek, s ne add fel legalább egy hónapig az írogatást, akármennyire sok visszautasítást is kapsz. Már önmagában az, hogy szóba állnak majd néhányan veled mint potenciális társjelölttel, levelezgetnek, kérdezgetnek a dolgaidról, lelkesíteni fog és erősíti a hitedet, hogy a helyzeted messze nem olyan reménytelen, mint gondolnád. S ha netán egy kapcsolat is elindul, akkor hatalmasat nyertél.
2021. aug. 1. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
#2: Tévedésben vagy. Amikor én harmincas férfi voltam, egyáltalán nem volt könnyű a netes társkeresés, úgy sem, hogy rendes munkám és saját lakásom volt. A nők a társkeresőkön még az ilyen férfiak körében is válogatósak. S ha mégis "lecsapnak" az emberre, az nem jelent semmit, mert bármikor egy csettintésre ott is hagyják, tudván, hogy két héten belül könnyedén találnak másvalakit a társkeresőn. Sajnos a netes társkeresés lehetősége nem kényszeríti az embereket rá arra, hogy az összecsiszolódásban erőfeszítést tegyenek, hogy toleráljanak kevésbé tetsző dolgokat a másikban, hogy kompromisszumot kössenek. Egy apróság nem tetszik benned és ejtve vagy.
2021. aug. 1. 15:30
 5/13 anonim ***** válasza:
45%

A 2-s válasza számomra nem adekvát. Nőként írom, hogy fiatal koromban a 28 éves férfi már érett férfi volt számomra, persze ez viselkedéstől is függöt.

Az meg, hogy kinek mi tetszik, teljesen szubjektív. Nekem a kissé nyüzöge srácok is tetszettek, vagy a csendessége, vagy kicsit zárkózott is vonzó volt, mert én is az vagyok. Mármint zárkózott. És azt gondolom, a másik is ért engem emiatt. Egy nagypofájú srác pl. sose kellett volna, hiába van menő autója, öltözik divatosan és odavannak érte a nők. Sok csóró pasim volt és nekem volt lakásom. Nem ezen múlnak a dolgok. Fogadd el magad és légy magabiztos. Erre felfigyelnek a nők. Lesz olyan is akinek te kellesz. Bocs ha kicsit közhelyes voltam, de igaz amit írok. Tudod, zsák a foltját...

2021. aug. 1. 16:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi tanácsokat, de szerintem ez a netes társkeresés egy időpazarlás. Egyrészt interneten mindenki azt hazudik magáról, amit akar, másrészt sokan nem is komoly társkeresési szándékkal teszik fel magukat és sokan be se lépnek vagy be se léptek ki tudja mióta, tehát már így is nagyon leszűkül a kör és akkor aki a komoly társkeresők körébe is esik, azok közül is nagyon kevesen válaszolnak, hiába a legfrappánsabb egyedi megszólító üzenet is. Ha pl. utcán szólítasz meg egy tök idegent, ott hamarabb állnak szóba veled. Bár szerintem sem az utca az ideális ismerkedési közeg. Szórakozóhelyek meg szerintem szintén alkalmatlanok ismerkedésre.
2021. aug. 1. 16:35
 7/13 anonim ***** válasza:

Akkor még rosszabb a helyzet, mint gondoltam.

2021. aug. 1. 16:38
 8/13 anonim ***** válasza:

"Szórakozóhelyek meg szerintem szintén alkalmatlanok ismerkedésre."

Ez nem igaz. Ne diszkóba, meg hasonló helyekre menj, hanem kocsmába. Olyanokba ahová fiatalok járnak. És nem feltétlen azért járnak oda, hogy részegek legyenek, hanem a legtöbben ismerkedni, haverkodni.

Az utca nem jó ismerkedési hely, kivéve ha valami olyan hely ami szintén "nyugodtabb". Pl. sétálóutca.

Egyébként én is hasonló cipőben járok, mint te. Volt már barátnőm ,de mióta ő kidobott valahogy nem megy a dolog, nem tudok úgy ismerkedni (sőt sose tudtam), ahogy szeretnék.

2021. aug. 1. 18:28
 9/13 anonim ***** válasza:

#6: Saját, több éves netes társkeresési tapasztalataimból mondom Neked, hogy bár valóban elég sok a hazudozás és elhallgatás ezeken a társkeresős web oldalakon, azért rendes, normális nőkkel is lehet kapcsolatba kerülni. Nagyjából minden három nőből legalább egy alapvetően őszinte és korrekt. Azért van így, mert ha belegondolsz, mindenki tisztában van azzal, hogy az ordas nagy hazugságokra viszonylag gyorsan fény szokott derülni; s így igazából ha valaki valóban társat keres, annak nincs sok értelme hazudnia. Ha például valaki letagadja a korát vagy a testsúlyát vagy hamis, régi képpel van fenn a neten, az valóban játszadozhat addig, míg online folyik a csevegés; de hogy az első randin ránéznek és faképnél hagyják, az biztos. Ez pedig annyira égő, hogy a nők nem vállalják be. Általában a tapasztalataim szerint ezek a játszadozó csalók már eleve elutasítják az első randit. Ilyenkor hagyni kell az illetőt és továbblépni. Egyszóval messze túlzott általánosítás a társkeresős hazugságokról, amiket írsz. Én személyesen találkoztam társkeresőkről teljesen rendes, normális, őszinte nőkkel is. A hazudozók ugyan elrabolnak tőled némi időt, viszont ennek árán belebotolhatsz őszintén társkapcsolatra vágyó, korrekt nőkbe is. Alapvető igazság, hogy csak annak árán lehet veszélytelenül élni, hogy megtagadjuk magunktól a pozitív élményeket is. Mindenki dönthet úgy, hogy nem megy ki az utcára, nehogy ott baleset érje, ám akkor megfosztja magát sok kellemes élménytől is.

Ettől függetlenül a netes társkereséshez valóban kell némi kitartás. Nekem az a tapasztalatom, hogy a kezdeményező levelek 10%-ára jön válasz, s nagyjából minden 10 megkezdett levelezésből 1-2 esetben lesz randi. De ha belegondolsz, nem sokkal jobban megéri 100 levelet szétküldeni egy randiért, mint akár évekig várni, hogy "természetes" úton társra találj?

Egyébként az utcai vagy a tömegközlekedési eszközökön való leszólítást én nem ajánlom. Tapasztalataim szerint a nők így sosem adják meg az elérhetőségüket, ha pedig te adod meg nekik, soha nem keresnek. Egyszóval el lehet így csevegni másokkal, csak nem lesz folytatás.

2021. aug. 1. 18:35
 10/13 A kérdező kommentje:

Írtam is, hogy szerintem sem az utca vagy tömegközlekedés az ideális terep, de arra jó többek között, hogy önbizalmat növelj +némi esély van arra is, hogy tetszel a csajnak és kialakulhat bármi.

Szerintem az ideális terep egy olyan hely, ahol olyan emberek fordulnak meg sokan, ahol van köztük közös nevező. Engem pl. érdekel az egészséges életmód és a testedzés, akkor nekem az edzőterem az ideális hely(bár nem tudom ott mennyire működik az ismerkedés, mert az sem szerencsés, ha edzés közben feltartjuk a másikat. De van, aki pl. túrázni szeret járni, vagy kiállításra, ilyesmi. Ilyen helyeken szerintem könnyebb lehet beszélgetésbe elegyedni, mert könnyebb közös témát találni, mint pl. egy kocsmában. Netes társkeresővel meg szerintem akkor lehet csak sikered, ha az átlagtól sokkal-sokkal jobb képeid vannak.

Esetleg valakinek van tapasztalata azzal, hogy mennyire tud működni az ismerkedés munkahelyen, ha olyan hivatást űzöl, ahol sokat kell emberekkel foglalkozni? Buszvezetői karrierem beindításán dolgozom éppen. :D

2021. aug. 1. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!