Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz valaki incel, mi lehet vagy mik lehetnek az okai? És ki lehet törni ebből az állapotból?
11: Igen, megpróbáltam olyan megoldásokat kitalálni, amik vagy egyáltalán nem sértik a jogokat, vagy mindkét nem jogait egyenlő mértékben korlátozza.
Ha el is érnénk hosszú távon, hogy több nő szülessen, ennek hatásait 20 -25 év múlva látnánk, addigra viszont már jóval 40 fölött járnánk. Azt is látni kell viszont, hogy globális szinten a nők a fehér férfiakat preferálják (Tinderen 30+ matchem volt 3 óra alatt Kenyában incel létemre), viszont fehérekből meg egyre kevesebb van, miközben mindenki másból egyre több. A migráció így egy jó megoldás lehetne akár 20 -30 éves távlatban is.
"A házasság intézményét én már nem reformálnám":
A házasságot meg kell hagyni az egyházaknak. Én egy teljesen új szerződés feltalálásán gondolkozok valami más névvel.
"De nyilván itt is az illegális oldalakon keresztül élne tovább a "chadvadászat"":
Ahogy ismerem a nőket, ez pár kövér überkocka csajt leszámítva nem lenne jellemző. Amíg nem volt ilyen elfogadott az online dating és nem volt ilyen egyszerű felregisztrálni rá, a nők a való életben ismerkedtek annak ellenére, hogy az Adultfinder más a 2000es években is tömve volt Chadekkel.
"A facebook is problémas lehet, de nem tudom be kéne-e tiltani azt is, talán a dating része miatt igen.":
Az még az online dating -nél is nagyobb probléma, hogy a nők ezeken az oldalakon végtelen validációt kapnak, ami irreális szintre tornássza az elvárásaikat, ami az onlinde dating -en kívül a való életbeli interakcióikon is megmutatkozik.
10: A kamuvírusnak igazából a haszonélvezője vagyok szerintem. Nekem már 2019 -ben is reménytelennek tűnt a csajozás. Így, hogy a vírus a negatív irányú fejlődést előrelendítette 10 évvel, most azt látom, legalább itt beszélnek a problémáról, amire másképp még 10 évet kellett volna várni.
Közbe ugye nekem megmaradt a munkám és már egész jó fizetésem is van, miközben sok vendéglátásban dolgozó Chad/high tier normie -nak meg előlről kell kezdenie az egészet. Az is érdekes 2020 nyarához képest, hogy a szórakozóhelyeken sokkal kevesebb izmos és sokkal több pocakos embert láttam idén. A munkahelyen is van egy Chad, aki a vírus előtt izmos volt, most meg dad bod és nem kezdte újra az edzést. Persze ennek a jelenségnek lehet más oka is. Például irreális elvárások Tinderen, amiknek már nem tudnak megfelelni.
"Ha el is érnénk hosszú távon, hogy több nő szülessen, ennek hatásait 20 -25 év múlva látnánk, addigra viszont már jóval 40 fölött járnánk."
Engedd el hogy a te életedben változást lehet elérni, ez a jövő generációkról szóló kérdés.
Ha a saját életedben akarsz eredményeket, akkor ki kell menni Afrikába, vagy Ázsiába, és ott szerencsét próbálni, ahogy céloztál rá. Megoldást neked csak ez hozhat. Magam részéről már teljesen elengedtem hogy nekem valaha is kijut a boldogságból.
A migráció segít a dolgokon, de nem oldja meg a mi életünket ha milliónyi migránsnő jön is be
"Én egy teljesen új szerződés feltalálásán gondolkozok valami más névvel."
Felesleges, mert senki nem fogja komolyan venni ezt.
Amúgy létezik mar ilyen: úgy hívjak élettársi viszony, csak szerződés nélküli a dolog.
A szerződésest nevezik házasságnak.
"Ahogy ismerem a nőket, ez pár kövér überkocka csajt leszámítva nem lenne jellemző."
Ne haragudj, de abból kell kiindulnom, hogy te nem ismered a nőket. Na meg a világból, amely mindig előrehaladva változik, és nem visszafele fejlödik. Emiatt nem fognak visszatérni a nők egykönnyen a dating appok világából, miutan már belekóstoltak. Divat lenne kijátszani a tiltasokat, és a netes illegál randioldalakon chadeket keresni, akik ott is lennének. Bár kevesebb ember használná ezeket, de nem tűnnének el ezek.
A nagyobb oldalakat viszont mind be kéne tiltani: Instagramm, facebook, onlyfans, badoo és társaik mind kuka lenne, mert ezek is felelősek a helyzetért.
Sajnos többnyire lehet neked lesz igazad.
A férfitöbblet migrációval történő megoldása viszont biztosan segítene (legalábbis nekem).
Az mostani házasság meg élettársi viszony a gyakorlatban csak annyit jelent, hogy a férfi fizet. Más szerződés jellegő funkciója nincs.
"A férfitöbblet migrációval történő megoldása viszont biztosan segítene (legalábbis nekem).":
Ezt azért gondolom, mert Aug 15 -én arra gondolva, hogy a férfiak hétközben dolgoznak, míg a nők nem, kimentem egy szórakozóhelyre. Igazam volt. Az arányok sokkal jobbak voltak, mint egy szokásos pénteki estén. Ilyen körülmények között a kamu latin tánctudásomat villogtatva sikerült smárolnom egy Dél Amerikai lánnyal.
Helyén volt tehát a férfi nő arány és sok harmadik világbeli nő volt. Ennyi kellett nekem. High tier normie lehetek szerintem, bár a magyar Tinder alapján inkább sub5 vagyok.
"A férfitöbblet migrációval történő megoldása viszont biztosan segítene (legalábbis nekem)."
Kíváncsi vagyok ezt te hogy képzeled el
Elkezdenél migráns nőknek udvarolni, vagy az államra bíznád hogy téged megtaláljanak ők?
Odáig ok, hogy beengedjük őket ha egyedülállóak, és a letelepedési engedélyt házassághoz kötöd.
De te miképpen éred el ezeket a nőket?
És miképpen éred el hogy ne húzzanak azonnal Németorszagba menekültet játszani?
Mert a legtöbb tutira ezt csinálná, és nem bajlódna a magyar hatósággal.
Hacsak nem EU-s szinten hozzak meg a rendelkezéseket, de az politikailag még irreálisabb
17: A megoldást Eu szinten értem, anélkül semmit nem ér. Nyilván én is oda mennék az Eu -n belül, ahova a nők és benéznék a szórakozóhelyekre/fesztiválokra/koncertekre (ami a legjobban működött korábban).
A migráns nőkkel kapcsolatban nem bíznék az államra semmit. Egyszerűen csak beengedném őket meg segíteném őket az idejutásban repülőjeggyel, aztán mindenfajta menekültsimogatás meg egyéb másfajta állami beavatkozás nélkül hagynám, hogy úgy maradjanak életben, ahogy tudnak.
Arra számítok, hogy a végzetség hiánya miatt sokan nem találnának munkát, így ők keresnének maguknak hagyományos 50 -es évekbeli férfi -nő párkapcsolatot, ami viszont akár egy versenyt is jelenthetne a piacon a mai független karrierista nőknek.
"és benéznék a szórakozóhelyekre/fesztiválokra/koncertekre (ami a legjobban működött korábban)"
Basszus, ezek arab kulturájú szegény bevándorlók, majd szerinted fesztiválokra járnak?
Gondolkozzál már ezen?
"A migráns nőkkel kapcsolatban nem bíznék az államra semmit."
A nyelvüket sem tudod, mit kezdesz velük? Ha egyáltalán megtalálod őket persze. Segítség nélkül esélytelen a boldogulásuk itthon, azt sem tudják mi van itt, hogy találjanak férfit maguknak így?
Kell valami támpont ahol ismerkedhetnek, némi segítség ebben, mert közel sem olyan egyszerű összehozni a migránst a magyarral, mint képzeled.
"És ki lehet törni ebből az állapotból?"
Ki lehet torni, de nem abba az iranyba, amerre te gondolod. A "kitores", hogy leszarod a noket, hiszen ok is ezt teszik veled.
"A férfitöbblet migrációval történő megoldása viszont biztosan segítene (legalábbis nekem)."
Segitene a gazdasag tonkreteteleben, mert a nok netto fogyasztok. Kina is ugy jott ki a szegenysegbol, hogy a lanycsecsemoket falhozcsapkodtak.
De kar azt hinni, hogy majd az allamok/kormanyok ilyen lepeseket tesznek, nekunk kell kezbevenni az iranyitast, es megoldani a problemainkat, es mivel sokan vagyunk, igy sikerulhet.
A kozossegi median a nok nem a Chad-ektol kapjak a vegtelen validaciot (a Chad-ek kapjak a noktol), hanem az alsobb szintekrol. Erre nem az a megoldas, hogy betiltjuk a kozossegi mediat, hanem hogy bojkottaljuk a noket a kozossegi median, es nem lesz validacio a szamukra. Koptassuk fel az Onlyfans-es csajok allat, hogy nem adunk nekik egy kanyit sem! Amig a low tier, sub5 ferfiak nem novesztenek gerincet, csusznak-masznak a punciert, addig nem is lesz valtozas....
37F incel
"Basszus, ezek arab kulturájú szegény bevándorlók, majd szerinted fesztiválokra járnak?":
Nyilván nem őket hoznám elsődlegesen, bár jöhetnek ők is a sok arab férfi miatt.
"A nyelvüket sem tudod, mit kezdesz velük?":
A nőknek jó a nyelvérzékük és angolul tud mindenki. Már tervezek spanyolul is tanulni. Nyilván azokról a helyekről hozatnék lányokat, ahonnan személyesen pozitív tapasztalatom van és az angol/spanyol nyelvtudás is jobb (Dél Amerika, Fülöp szigetek, Kenya)
"mert közel sem olyan egyszerű összehozni a migránst a magyarral":
Ma nem, de a jövőben ez változhat. A magyarok nyelvtudása például sokkal magasabb lenne, ha tudnák, hogy ezzel istenné vállhatna a nők egy bizonyos csoportja szemében. Ugyanígy a nők meg eltanulnák a kultúrát, ha olyan helyről jönnek persze. A latin amerikaiakkal az a helyzet, hogy inkább a nyugatiak tanulják el az ő kultúrájukat lassan (az instán már most is minden lány latin táncol).
Ami még probléma lenne az a lakáskérdés, de azt meghagyom a baloldalnak, mert ettől függetlenül is meg kéne már oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!