Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki végigjárta az Incellé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki végigjárta az Incellé válás rögös útját, annak van még visszaút, vagy ez egy irreverzibilis folyamat?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 17:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
Az ember akkor változik, amikor akar, ha tesz érte. Az önsajnálat mély bugyraiból is van kiút, ha valaki tesz érte.
2021. szept. 13. 17:57
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
Osztom az 1-es véleményét.
2021. szept. 13. 18:02
 3/25 anonim ***** válasza:
68%
1: Én nagyjából 15 évig törekedtem sporttal, tanulmányokkal, mindennel annak érdekében, hogy "vállalható legyek" végre a nők szemében. Nem lettem, de jobban érzem magam és néhány éve már egyszerűen lesz_rom a társkeresés dolgot, nem erőltetek semmit. Persze telnek az évek, de elvagyok egyedül is.
2021. szept. 13. 18:06
 4/25 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem 15 év alatt nem találni társat az komoly probléma.

Szakember segítségét kérted? Mert nagyon megdöbbentő, amit mondasz.

Szinkronban voltak az elvárásaid a saját életeddel?

2021. szept. 13. 18:08
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom incelnek számítottam-e, de szakítás utáni 1,5-2 évben olyan mélyre zuhantam, hogy a végén már hozzá se mertem érni egy lányhoz. Azóta ebből kikerültem. Igaz, nekem könnyebb volt, mert a külsőm és az egzisztenciám a helyén voltak, inkább lelkileg kellett rendbe tennem magam, és visszaszereznem az önbizalmam. Azóta teljesen új ember vagyok. Szóval igen, van kiút.
2021. szept. 13. 18:15
 6/25 anonim ***** válasza:
69%
Milyen rögös út az incellé váláshoz? Mi a nehéz abban hogy elhanyagold magad, sehova se menj és otthonról gyűlölködj mindenki felé akinek jobb? A másik út a rögös - férfivá és emberré válni. Nem az önsajnálatban dagonyázás.
2021. szept. 13. 18:23
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
4: Maximum annyit várnék el, amennyit én is nyújtani tudok. De ez a mai világban nem igazán fog találkozni (egy otthonülős csaj aki nőtöbbségű közegben dolgozik, néha sportol, sosem utazik.. na ilyen nem sok van. És ha van is, kevés az esélye, hogy találkozzunk, mivel én ugyanilyen vagyok férfira vonatkoztatva.)
2021. szept. 13. 19:27
 8/25 anonim ***** válasza:

Mit értesz az "incellé válás rögös útján"?

21 éves koromig incel voltam bizonyos értelmezés szerint, mert szerettem volna kapcsolatot, barátnőt és nyilván szexet, de egyik sem jött össze.

Aztán lett egy kapcsolatom, szóval már nem voltam incel 3 évig.

Aztán 2 évig megint nem volt utána semmi, se barátnő se szex, ergo megint "incel" voltam.

Aztán idén nyáron öszejött pár alkalommal legalább a szex, szóval megint nem voltam incel (elvileg).

Szóval igen, van visszaút, de könnyen belesüpped az ember az önsajnálatba és kezd el idióta teóriákat gyártani, meg hibáztatni másokat, a társadalmat, a gazdagokat, a szegényeket, a kormányt, a Bill Gates-t, az űrlémnyeket stb.

De sok értelme nincs. Van egy haverom aki szerint az ember életében "limitált számú/mennyiségű szex van csak és ha ezt átlép, többet nem lesz neki semmilyen kapcsolata"... Elég nagy baromság nem? De mióta lett egy nő akivel ha nem is járnak, de rendszeresen lefekszenek, már nem mondja a baromságot...

2021. szept. 14. 11:15
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, hogy mennyi idős. Az átlag incel mennyi lehet? 30-40 éves? De ez is mennyire gáz már. Milyen ember az, aki 30 éves korára egy nőt sem tudott összeszedni? Na mindegy is, Magyarországon persze, hogy visszafordíthatatlan. Orbánisztán van. Vagy tessék megházasodni, gyereket csinálni, CSOK-ot felvenni. Ha ez nem megy, akkor tessék a nőket hagyni békén, mert ők másnak kellenek gyerekcsinálásra. És persze az alfáknak is. Ne sírjatok, vannak pasik bőven, akik nőznek!
2021. szept. 14. 19:49
 10/25 anonim ***** válasza:
57%
9: Ha ez így van az Orbánisztánnal, akkor nem az egyedülállóakat kellene "tolni", hogy legyen családjuk? Focipályák helyett rapidrandik, fesztiválok helyett társkereső estek! És stb. Pont azt kéne elérni, hogy ne egyedül öregedjenek meg az emberek, ne legyenek "incelek" és akkor talán lesz elég gyerek is!
2021. szept. 14. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!