Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki végigjárta az Incellé válás rögös útját, annak van még visszaút, vagy ez egy irreverzibilis folyamat?
Szerintem 15 év alatt nem találni társat az komoly probléma.
Szakember segítségét kérted? Mert nagyon megdöbbentő, amit mondasz.
Szinkronban voltak az elvárásaid a saját életeddel?
Mit értesz az "incellé válás rögös útján"?
21 éves koromig incel voltam bizonyos értelmezés szerint, mert szerettem volna kapcsolatot, barátnőt és nyilván szexet, de egyik sem jött össze.
Aztán lett egy kapcsolatom, szóval már nem voltam incel 3 évig.
Aztán 2 évig megint nem volt utána semmi, se barátnő se szex, ergo megint "incel" voltam.
Aztán idén nyáron öszejött pár alkalommal legalább a szex, szóval megint nem voltam incel (elvileg).
Szóval igen, van visszaút, de könnyen belesüpped az ember az önsajnálatba és kezd el idióta teóriákat gyártani, meg hibáztatni másokat, a társadalmat, a gazdagokat, a szegényeket, a kormányt, a Bill Gates-t, az űrlémnyeket stb.
De sok értelme nincs. Van egy haverom aki szerint az ember életében "limitált számú/mennyiségű szex van csak és ha ezt átlép, többet nem lesz neki semmilyen kapcsolata"... Elég nagy baromság nem? De mióta lett egy nő akivel ha nem is járnak, de rendszeresen lefekszenek, már nem mondja a baromságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!