Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítás után mennyi idő míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mennyi idő míg helyreáll az önbecsülésem?

Figyelt kérdés

Régebben szívesen ismerkedtem személyesen is. Azonban jóideje semmi bátorságom nőkkel beszélgetni, lehetőségem is alig.

Gátlásos lettem és unalmas lúzernek érzem magam, pedig nem volna rá okom mivel másnak 25évesen még barátnője sem volt nekem meg jópár középsulitól mostanáig.

Nem vagyok sem hülye, sem ronda hálistennek.

Mégis rakás szerencsétlenségnek érzem magam, akinek már nem lesz több esélye az életben stb.

Mennyi idő összeszedni magam? Kinek mennyi időre volt szüksége? Milyen tényezők segíthetnek?

2021. szept. 13. 19:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy ennyire kikészültél! Biztos megvolt rá az okod. Remélem tudtak segíteni és minden rendeződött az életedben!

Lehet hallgatok rád, valószínűleg segítene.

2021. szept. 13. 20:34
 12/12 anonim ***** válasza:

2 és fél éve dobott ki az exem, nagyjából pár hónapja kezdtem úgy érezni, hogy túlvagyok a dolgon, lett is pár sikerélményem, de tartós kapcsolat azóta sem jött össze és volt egy elég nagy pofáraesésem is sajnos.

Az utóbbi dolog szerintem eléggé "visszavetett", túlzottan beleéltem magam a dologba, nem kellett volna.

Én azt mondanám változó, de nekem legalább 2 év volt, pedig a kacpsolat is "csak" 3 évig tartott. Mondjuk a járványhelyzet sem segített, szinte mindig ugyanazokkal az arcokkal találkoztam csak, ismerkedésre kevés lehetőség volt.

Szerintem az segíthet a legjobban, ha az ember próbál nyitott maradni és nem fordul magába, ha más lehetőség nincs, hát menjen barátokkal, haverokkal valahova és csináljon "hülyeségeket".

Ha elbújsz, nem mutatkozol, biztosan nem fogsz kikeveredni a dologból, viszont ha lesznek sikereid, akár csak egy randi, vagy egy kavarás egy buliban, hamarabb visszaáll az önbecsülésed.

2021. szept. 14. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!